Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan féri, aki a legénybúcsúján megcsalta a leendő aráját? Utolsó független szex, vagy ilyesmi.
Volt sztriptíztáncosnő, aki csak táncolt és a vőlegénynek le kellett nyalnia a tjszinhabot a puncijáról.
Amúgy ha fizetnek a haverok, szexet is lehet kérni némelyiktől.
Van amelyik vőlegénynek prostit rendelnek, aki lepippantja a srácot, a többiek meg nézik.
Vannak akik sztriptízbárba viszik a vőlegényt.
Ha megcsalja a párját a pasi az utolsó szabad éjjelen, kevés esetben derül csak ki...
Ezeket ismerősöktől hallottam, gondolom lehet cifrázni a dolgot.
De van olyan is, ahol csak simán összejönnek a haveok, bográcsoznak és jól beb.sznak, ilyesmi.
25/L
Én három legénybúcsún voltam eddig. Azokon konkrétan kurväk voltak és nem táncos csajok. Volt ahol 2 kurvä volt rendelve a völegénynek és ő meg is csinálta mindkettőt. De volt olyan is ahol 3 lány volt és háromból csak 1 volt a völegényé, a másik kettőt a vedégek bérelhették ki.
Viszont tudok a fordítottjára is példát. Egyik haverom pincér és mint pincér elég sok lakodalmon dolgozott már. Hát látott már ezt azt a menyasszonyok részéről is. Volt aki nem várt a mézes hetek végéig férjecskéje megcsalásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!