Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a szülők?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok van egy barátom. Az egyik barátnőm megkérdezte az anyját hogy mi lenne ha ő egy fiúval járna ? az anyja engedélyezte . az egyik barátnőm már járt is fiúval a szülei meg tudták . mért nem engedi anyukám hogy járjak egy fiúval. ha megkérdezem egyszerűen nem-et mond mit tegyek 3 hónapja titokban járunk!
2012. aug. 10. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mert még kislány vagy, és ő valószínűleg ismer, és félt, mert tudja nem vagy annyira érett hozzá ( nem csak kor miatt)
2012. aug. 10. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:

13 évesen ehhez túl fiatal vagy ...!

A szüleid csak féltenek, és valamilyen szinten igazuk is van, pláne a mai világban ... :/

De ezt most úgy érzed, hogy ,,szivatnak,, de később majd belátod, hogy csak neked tettek jót!

19/L

2012. aug. 10. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Talán mert még csak 13 éves vagy?...
2012. aug. 10. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
13 évesen nekem is volt "fiúm" de ezek nem komolyak és nem kell róla tudnia az anyukádnak ha csak nem szexeltek .. én 15 voltam mikor lett komoly kapcsolatom és elmondtam h van egy pasim és ennyi nem tudnak mit tenni szépen bemutattam és akkortól elengedtek vele mindenhová stb.. de ez azért volt mert barátom idősebb volt tőlm és rendes volt
2012. aug. 10. 15:35
 5/7 Rolloh válasza:

Én is jártam 13 évesen fiúval és a kor nem számít!

Ha a kapcsolatotokra felelősséget vállaltok, hogy foglalkoztok egymással akkor nem kéne gondnak lennie.

De lehet anyud fél, hogy lefekszel vele, mert velem is volt ilyen, de én visszautasítottam! Vagy nem ismerik a fiút. Ha ez van mutasd be nekik.:) Vagy a fiú olyan... ha valami bűnöző vagy esetleg kisebbség akkor, hagyd ott! Ilyenekkel nem szabad összejönni, mert az egész életedre kihatnak. Ezt tudom ismerősömmel volt ilyen.. Nem vagy kicsi ez lehet gyerekszerelem is. :)

2012. aug. 10. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem nem kell úgy tenni, mintha az ördögtől való dolog lenne a járás. Nálunk is csomóan jártak ennyi idősen már, és jéééééé, nem dugtak, csak csókolóztak meg elmentek fagyizni. Persze, a szülő félt, de inkább üljön le megbeszélni a dolgokat és felvilágosítani a lányát a tiltás helyett.
2012. aug. 10. 15:46
 7/7 A kérdező kommentje:
A barátom az osztálytársam.
2012. aug. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!