Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy, gyorsabban teljen az idő?
Figyelt kérdés
A bnőm elutazott 1 hete. és még 2hetet lesz távol:( és hiányzik.Mit csináljak hogy gyorsabban elmenjenek a napok mig nincs itthon?egyáltalán túléli e ezt a kapcsolatunk? Nagyon szeret engem és én is őt de tudjátok nem az a hűséges fajta.2009. júl. 20. 20:31
2/3 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak, gyúrjál addig, ha esetleg megcsalna persze reméljük szeret nagyon és nem teszi meg szóval ha megcsalna péppé tudd verni akivel megcsalt xD vagy ha nem csal meg lehet mégjobban bejössz neki majd :D
3/3 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon szeret akkor és te is őt akkor három hetet kibír a kapcsolatotok. Addig írj kérdéseket meg válaszokat, hogy lekösd a figyelmed, vagy lógj a haverokkal, bicózzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!