Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még olyan pasi aki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan pasi aki?

Figyelt kérdés
Kedves, aranyos, jó fej, vicces, megértő, figyelmes, nagyon türelmes, segítőkész, udvarias, jóképű, sármos, magas, kicsit izmos, nem gigolo, nem nagymenő, de mégis merjen lépni és irányítani, nem a szex az első, nem cigizik és bulizik folyton, nem használ ki, könnyen barátkozik, nem divatmajom hanem normálisan öltözködik, érett felfogású, nem csak a külsőségekkel foglalkozik hanem meglátja a szépet belül is, stb.

2012. aug. 9. 18:40
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
19:28: Nyilván, de jelenleg ez az ideálom vagy nem is tudom ...
2012. aug. 9. 19:31
 22/31 anonim ***** válasza:
Nálam egyezik sok tulajdonság,de én elég izmos vagyok,nem sármos,de egyáltalán nem is ronda(olyan becsületes képem van),kicsit csendesebb vagyok,és azért vannak külsőségbeli elvárásaim.16/F
2012. aug. 9. 19:37
 23/31 anonim ***** válasza:

Neked neeem ;)

Szerencsére nem kerdeztel olyat ami ne lenne igaz rám :P

2012. aug. 9. 19:38
 24/31 A kérdező kommentje:
Értem mr. tökély.
2012. aug. 9. 19:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Honnan tudod a nevem, mrs nagy igényű? :O :D
2012. aug. 9. 19:46
 26/31 A kérdező kommentje:
Csak tippeltem.
2012. aug. 9. 20:41
 27/31 anonim ***** válasza:

úristen, esetleg a csontozatom ne legyen aranybevonatú vagy ne legyen lézerszemem? :DDD

Csajok is egyedül vannak sokszor évekig mert mocsok nagy igényeik vannak :O

Nem nagymenő/gigolo de sármos, és alfahím aki irányít? Nah ezek a tulajdonságok kéz a kézbe járnak xD

2012. aug. 9. 23:46
 28/31 anonim ***** válasza:

hát nekem eddig az röntgen szem jobban bejött mint a lézer :D

jól megnézem a csajokat és csak azt választom ki aki ruha alatt is tökéletes :D

2012. aug. 9. 23:50
 29/31 anonim ***** válasza:

Túl felszínes vagy, ha így állsz hozzá, akkor ne várd, hogy meglássam benned a szépet.

Egyébként nagyrészt megfelelek az elvárásaidnak, de nem vagyok magas, se izmos, se pénzes.

2012. aug. 10. 02:46
 30/31 anonim ***** válasza:

22-es, olyan becsületes képem van

:D Ez odavágott. Marha jó! :)

2012. aug. 10. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!