Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez köcsögség? Bővebben lent!
A rövid történet úgy kezdődik, hogy a suliban kilencedikbe megyek és abban az osztályban van egy pár barátom. Elhatároztam, hogy megkérek egy csajt, akivel nagyon jól kijövök, az egyik legjobb barátnőm, de nem szeretőm. De mint kiderült, már egy srác, aki szintén a legjobb barátom, megkérte, pedig szerintem több mint "gondolta", hogy vele szeretnék menni a bálba.. Ez nagyon rosszul esett, a lány persze nem utasította vissza, de csak azért, mert nem igazán illik, vagy nem is tudom, kicsit ez is meghökkentett. Nagyon rosszul esett, mikor megkérdeztem a lánytól, aki szerintem sejtette, hogy páromnak szeretném hívni, és azt mondta, hogy ő már beszélt valakivel, de nem tud semmi biztosat, és nem mondtam, hogy rosszul esne, de lehet, hogy kellett volna. Mellesleg azt mondta nekem a lány, hogy neki én vagyok a legjobb barátja, akit valaha ismert, de már nem tudom, hogy mennyire higgyek mit és kinek :(
Szerintetek ez köcsögség volt a fiú/lány részéről, vagy csak a tudatlanság műve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!