Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez köcsögség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez köcsögség? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

A rövid történet úgy kezdődik, hogy a suliban kilencedikbe megyek és abban az osztályban van egy pár barátom. Elhatároztam, hogy megkérek egy csajt, akivel nagyon jól kijövök, az egyik legjobb barátnőm, de nem szeretőm. De mint kiderült, már egy srác, aki szintén a legjobb barátom, megkérte, pedig szerintem több mint "gondolta", hogy vele szeretnék menni a bálba.. Ez nagyon rosszul esett, a lány persze nem utasította vissza, de csak azért, mert nem igazán illik, vagy nem is tudom, kicsit ez is meghökkentett. Nagyon rosszul esett, mikor megkérdeztem a lánytól, aki szerintem sejtette, hogy páromnak szeretném hívni, és azt mondta, hogy ő már beszélt valakivel, de nem tud semmi biztosat, és nem mondtam, hogy rosszul esne, de lehet, hogy kellett volna. Mellesleg azt mondta nekem a lány, hogy neki én vagyok a legjobb barátja, akit valaha ismert, de már nem tudom, hogy mennyire higgyek mit és kinek :(

Szerintetek ez köcsögség volt a fiú/lány részéről, vagy csak a tudatlanság műve?

2012. aug. 9. 18:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, előzőleg elfelejtettem kiírni, hogy gólyabálba hívnám az illetőt! 14/F
2012. aug. 9. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem köcsögség, ő hívta előbb, legközelebb legyél gyorsabb, de hát mi múlik rajta?
2012. aug. 9. 18:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából semmi nem múlik rajta, de kicsit rosszul esett, mert nagyon szeretek vele együtt lenni, és ez sajna minden jókedvemet elrontotta :(
2012. aug. 9. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
De, köcsögség, mert simán lemondhatja, ha akarja.
2012. aug. 9. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha "csak" barátod, akkor ne vedd el az esélyt a lánytól, hogy összejöjjön esetleg valakivel, ha meg többet akarsz mint barátság, akkor legközelebb hívd el valahova, és ha a másik srácnak már igent mondott, akkor nagyon csúnya dolog lemondani azért mert kapott egy "jobb" ajánlatot. Emiatt aztán ne legyél letörve.
2012. aug. 9. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, én akarnék többet is, szerintem ő is, és ezt szerintem tudta a barátom is, amikor igent mondott.
2012. aug. 9. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor majd legközelebb, lesz még lehetőséged, csak használd ki őket.
2012. aug. 9. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!