Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromat egy nő hívogatja. MIT...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromat egy nő hívogatja. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

Este 11-kor csörgött a telefon. Párom először nem akarta felvenni, majd eljátszotta, hogy téves. Később lement cigizni és foglalt volt a telefonja.

Én felhívtam azt a számot, mert mindannyiszor ugyanaz volt és egy nő volt.

Kérdeztem mit akart a Férjemtől. Azt mondta egyszer Neki is volt Férje. Megkértem, hogy szálljon ki az életünkből és még ezek után délelőtt is benne volt újra a telefonjában a telefonszám.

Ti mit tennétek? MIT TEGYEK???

2012. aug. 9. 14:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Házasok vagytok?
2012. aug. 9. 14:41
 2/13 anonim ***** válasza:
PÁrod kérdezted már a dologról?
 3/13 anonim ***** válasza:

Anita42! Miért teszel fel ennyi kamukérdést???

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

4/13 anonim ***** válasza:
Kedves Anita! Te most egy unatkozó tini vagy, vagy görcsösen ragaszkodsz egy féreghez, aki megcsal és megveri a gyereked? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
2012. aug. 9. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
ha ez a dolog a "párod" szerint rendben van, akkor semmit se tehetsz. Ha hadakozol, azzal csak eltaszítod magadtól,
2012. aug. 9. 14:43
 6/13 A kérdező kommentje:

8 éve vagyunk együtt. Párom azt mondta, hogy csak leveleztek.

Egyik sem kamukérdés!!!

Igen, sajnos görcsösen ragaszkodok egy féreghez.

2012. aug. 9. 14:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Ha hadakozom, azzal eltaszítom magamtól???
2012. aug. 9. 14:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Legalább annyi eszed lenne hogy eltakarod a neved 1-1 kérdés előtt. Az ilyenek miatt lassan, akinek tényleg ilyen problémája van, nem fog választ kapni mert kamunak nézik. Szánalmas vagy.
2012. aug. 9. 14:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd el és akkor a gyerekedet is visszakaphatod talán.De azért érdekes, hogy a gyerekeidhez nem ragaszkodtál annyira, mint ehhez a féreghez.
2012. aug. 9. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:

"Ha hadakozom, azzal eltaszítom magamtól???"

Kit érdekel??

Most komolyan, később be fogod látni....ő csla meg vagy hazudozik és ő van felháborodva, mert emiatt kezdesz nem bízni és eltávolodni...eszméletlen...ilyenek, nekik áll följebb és te leszela hárpia, cska mert lebuknak...

Nő szerint a felesége volt, pasi szrint meg csak leveleztek? ez nagyon em vág egybe....gáááááááááááááz, hagyd ott gondolkodni

2012. aug. 9. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!