Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted megcsalt már a párod, amiről nem tudsz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 13:39
1/13 anonim válasza:
Ha nem tudom,akkor honnan tudnám???:)
4/13 anonim válasza:
Remélem, hogy nem, de úgyis hamarosan kiderül, sokáig nem lehet az ilyesmit csinálni. Legalábbis velem nem, túl jók a megérzéseim.
24/N
6/13 anonim válasza:
amúgy is előbb ölné meg ő magát ha ilyet tett volna, minthogy én heréltetném ki
7/13 anonim válasza:
Múltkor elejtett egy mondatot, amiről azt gondolnám, hogy igen, megcsalt, még a kapcsolatunknak nagyon a legelején. De nem biztos, csak nekem úgy jött le.
Azóta sem firtatom inkább a dolgot. Nagyon szeretem őt, vele akarok megöregedni. A beszédéből úgy jött le, hogy ha meg is történt, nagyon durván megbánta azóta. Tudom, hogy ha kiderülne, hogy valaha is megcsalt, azonnal, gondolkodás nélkül szakítanék, bármennyire is szeretem.
Szóval inkább nem akarom tudni.
8/13 anonim válasza:
amiről nem tudok arról nem tudok.
9/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bárki is megcsalt volna eddig.:) Bár h*lye kérdés, mert ha nem tudunk róla, akkor persze, hogy nem a válasz.:DDDD
10/13 okoska31 válasza:
A kérdés nyilván úgy akart hangozni, hogy van-e sejtésed olyan megcsalásról, amire bizonyítékod nincsen? (nem én írtam ki egyébként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!