Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves vagyok és rég óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és rég óta együtt vagyok a barátommal, de még nem feküdtünk le. Valamelyik nap találkoztunk csokoloztunk. és a nadrágján volt egy folt a farkánál ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10. Tudod nem mindenki olyan sötét ennyi idősen mint egyesek.

Esetleg nem merült fel benned, hogy egészségügyi gimibe járok, meg netán orvos akarok lenni? Ja bocs.. neked ennyi eszed nincs.

Szerintem teljesen normálisan válaszoltam a kérdezőnek. Nem tudom, netán baj?

2012. aug. 9. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:

rögtönösen?:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

nem ösztönösen akart az lenni kislány?:)

2012. aug. 9. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:

használhatod mind2 szót :D

rögtön is termelődék váladék

és ugyanekkor ösztönből is, szóval nem mondtam hülyeséget :)

2012. aug. 9. 12:22
 14/17 Pj0tr ***** válasza:

Sok az ismeretlen tényező, de a leírás alapján nem lehet előváladék.

15 sec alatt nem termel annyit egy f@sz, hogy átázzon teljesen... Simán nem csavarta ki rendesen és a gatyában landolt. Kellemetlen. De hogy ne egyből a legrosszabbra gondoljak. Lehet, hogy rendes emberi módom kezet mosott és lefröcskölte magát. Megesik.

2012. aug. 9. 12:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi köze ahhoz, hogy nem feküdtetek még le? Kíván téged a pasi, és felizgult
2012. aug. 9. 17:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Pj0tr: egy olyan csók, amibe az ember fia beleizgul a két tojása fölött az nem 15 másodperc és igenis, van kicsit nedvesebb típusú srác is - pl én. Zavaró tud lenni, amikor a boxered tiszta trutyi, mert annyi előváladék jött.

21F (#2)

2012. aug. 9. 22:30
 17/17 anonim válasza:

Előváladék. Felizgult rád.

Nálunk is volt ilyen eset, mikor a nyakát csòkolgattam.:-)

Sajnálom, hogy ennyien csùfolòdnak.

2012. aug. 10. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!