Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem szereti (? )

Figyelt kérdés
Hogyha szájjal kényeztetem, szerinte gusztustalan, hogy utána smárolnom kell vele, mert nem szereti a saját "nedvét" ízlelni, amikor olyan kedvem van, akkor azt mondja, hogy hanyagoljuk. Mondom akkor nem kell megcsókolnod, erre mondja, hogy nem az igazi. na akkor mi legyen?
2012. aug. 9. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:

örülj neki, sok pasi utál nyalni.

ha nem akarja, ne erőltesd

2012. aug. 9. 11:39
 2/10 Advocatus Diaboli ***** válasza:
0%

Miért hívod párodnak? 2 cipő vagytok, vagy már házasok?

Mivel láttam, hogy matekból nem éppen 5-ös vagy, ezért fölös szerintem párodnak nevezni.

Szimplán csak nem érsz ennyit neki, hogy bevállalja.

2012. aug. 9. 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:
ja, mert a szerelem a matekon múlik -,- azért amúgy megértem a f*szid... kicsit prűd, de csak megszokja, h szopósszájat, kell csókolgatni...
2012. aug. 9. 11:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Prűd,nehéz eset.
2012. aug. 9. 11:50
 5/10 A kérdező kommentje:
:/ de annyira zavaró ez... olyan jól esne így..
2012. aug. 9. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ez őt zavarja akkor hagyd. Vagy beszéld meg vele. Lehet, hogy szimplán azon idegeskedik, hogy ő nem lenne képes megadni neked ezt az örömöt és ezért ő sem akarja.
2012. aug. 9. 12:07
 7/10 Diavolino44 ***** válasza:

Nalunk ez igy mukodott: Volt elojatek, csok, simogatas stb. Majd kivegeztem a csigat, meg egy picit simogattam. Irany a mosdo fogmosas es vissza, akkor indult a szex.

Nekem ez teljesen termeszetes volt, en sem csokoltam meg miutan teleelveztem a szajat.

2012. aug. 9. 12:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Ti egyáltalán tudjátok, hogy fiú vagy lány vagyok?
2012. aug. 9. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Gyáááááá,himi-homi?:D
2012. aug. 9. 13:39
 10/10 A kérdező kommentje:
:D ... sátáp
2012. aug. 9. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!