Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, mar bolda tesz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, mar bolda tesz? (bovebben lent)

Figyelt kérdés

Par honappal ez elott talalkoztam egy fiuval.Annyira elcsabitott ,hogy osszejottunk.Mint minden kapcsolatban beszeltunk telefonon is.De aztan elvaltunk...Azutan 2 hetre ra ujra hivott..nem vettem fel,hivott es hivott es irt de nem valasozltam.Mar oda jutottam,hogy le kell halkitsam a telomm ,mert mar zavar.Hiaba irok ,hogy ne hivjon csak hiv.

Amikor kapcsolatban is voltunk ,mondtam ,hogy x-y ora kozt ne hivjon de csak hivott.Egyszeruen bolondit meg.Most elvalt EGY masik lanytol es ujra hiv.TENYLEG MIT TEGYEK???

2012. aug. 9. 09:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Esetleg bemész a szolgáltatódhoz, és kéred, hogy erről a számról ne tudjanak hívni... Azaz letiltod a hívószámát. Ennyi.
2012. aug. 9. 09:03
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel szabadlábon..
2012. aug. 9. 09:17
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

ritka értelmesnek tűnsz...nem is értem mit akar tőled...

letiltatod a számát és kész...

2012. aug. 9. 09:21
 4/22 A kérdező kommentje:
Azt akarja ,mert o nem varosi es sokan szeretnek meg ha velem van akkor dicsekedhet,meg iriggye tehet mas fiukat:
2012. aug. 9. 09:27
 5/22 anonim ***** válasza:
Vegyél egy magyar nyelvű billentyűzetet!
2012. aug. 9. 09:27
 6/22 anonim ***** válasza:
dicsekedni? :O és te VÁROSI? :O
2012. aug. 9. 09:28
 7/22 A kérdező kommentje:
Igen En Kolozsvari vagyok:)
2012. aug. 9. 09:29
 8/22 anonim ***** válasza:
Mutass képet magadról:D kíváncsiak vagyunk, hogy miért irigyek rád:D
2012. aug. 9. 09:31
 9/22 A kérdező kommentje:
Irigyek,mert magas vagyok,jol tanulok,uj ruhakba jarok,az osszes fiu utannan jar az osztalyombol es mas osztalyokbol is :)
2012. aug. 9. 09:32
 10/22 anonim ***** válasza:
az tény Kolozsvár nem itt van, ettől függetlenül lehetne értelmesen írni tájszólás ide vagy oda ;)
2012. aug. 9. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!