Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat elején minden srác, csak a szexre tud gondolni? Mitől/mikor fog ez változni az új barátomban?
Figyelt kérdés
totál rá van görcsölve. van szex, de unom már, hogy mindig csak ez a fő témája. közöltem vele, hogy nekem több kell ennél. nem reagálta le. miért?2012. aug. 8. 23:26
11/17 A kérdező kommentje:
vagy kérdezhetném úgy: az olyan srácnak, akinek mindene megvan - kényelmes élet, pénz, annak már csak a szex hiányzik? más nem? akkor csak azok szerelmesek, akik elégedetlenek magukkal, vagy az életükkel? vagy hogy is van ez?
2012. aug. 9. 00:01
12/17 anonim 

válasza:

De megmondtad neki tisztán világosan, hogy pontosan mi az a több ami neked kell?
13/17 A kérdező kommentje:
valahogy úgy mondtam neki, nem csak a szexet akarom vele élvezni, hanem az életet is.
erre csend.
nem tudom hogy értette, mit vett ki ebből. mert azt is ki lehetne venni, hogy még többet akarom, hogy "invesztáljon".
de most csak nem mondhatok olyat, hogy "gyere és szeress" :)
tekintve, hogy esélyt sem ad rá, mert a szexen görcsöl.
2012. aug. 9. 00:08
14/17 A kérdező kommentje:
ok. kezdhetek lemondani róla,látom.
köszi a válaszokat
2012. aug. 9. 00:17
15/17 anonim 

válasza:

a romantikus fiúkat meg leb*zizzák, meg nem kell senkinek szóval ennyire nem érdekel a nyavajgás
16/17 anonim 

válasza:

Utolsó válaszoló ez tényleg így van
Ha valaki romantikus,kedves arra azt mondják a nők hogy nekik nem egy kisfiú kell hanem férfi
Ha összejönnek egy "FÉRFIVAL" akkor panaszkodnak hogy nem kapnak szeretetet és a csávó csak kúrásra használja őket,bunkón viselkedik stb Nem értem a női logikát de biztos velem van a baj
17/17 A kérdező kommentje:
nekem egyetlen egy romantikus barátom volt, aki megcsalt.
2012. aug. 9. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!