Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

a barátommal mikor sétálunk vagy vásárolunk, rászoktak köszönni ismerősei,haverjai úgy hogy pl :sziasztok. de van olyan hogy csak neki köszönnek úgy hogy :szia.

Néha úgy vagyok vele hogy nem sok kedvem van vissza köszönni az ismerőseinek.

És ezért azt mondta(elég durván és hangosan) hogy miért nem tudok köszönni ha köszönnek ..

ez olyan rosszul esett.. szeritetek mit mondjak h ne haragudjon és mit csináljak?:s

2012. aug. 8. 21:09
 1/2 anonim válasza:
Legközelebb köszönj, az elején elég ha halkan, addig rá tudod fogni hogy mondtad, csak halkan, de utána rendesen köszönj. Ha csak neki köszönnek és nem ismered őket, hagyd a p*csába :)
2012. aug. 8. 21:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát nem értem a problémádat igazándiból! Mert én akkor is köszönök barátom ismerőseinek, ha csak egy azt mondja, hogy "szia!". Engem nem tartott vissza az ilyesmi sosem! Téged sem kellene, attól, hogy a másik nem többes számban mondja. Elég érdekes felfogásod van. A barátoddal egyet értek, de abban nem, hogy durván szólt rád. Ezt szépen is meg lehet mondani! 19/L
2012. aug. 8. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!