Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és 2hónapja terhes. Most kezd látszódni a hasamon. Az egyetlen baj az, hogy nem a pasimtól, mert azon a két héten mikor terhes lettem ő két hetes legény búcsún volt barátaival valahol Pesten én pedig lánybúcsún Pécset.

A pasim 28 éves és már ő is mondta, hogy már legszívesebben babázgatna, de én még fiatal vagyok nem akar ezzel terhelni... Már nem egyszer szakítottam vele, hogy élje az életét, legyen belőle apuka, de én is szeretem őt és ő is engem...

Nem tudtam elvetetni, mert későn mentem el nőgyógyászhoz...

elmondjam neki, hogy nem tőle van? és vállaljam a következményeit? ami lehet az, hogy ott hagy, vagy kisebb eséllyel nem lép le :/

vagy hagyjam és éljünk úgy mintha mise történt volna, talán sokáig együtt? :/

2012. aug. 8. 20:18
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
ne néztétek mán le más bolygón él náluk 2honap 12hétböl áll XD
2012. aug. 8. 20:31
 22/44 anonim ***** válasza:
Ha nem mondod el, úgyis rájön.
2012. aug. 8. 20:32
 23/44 anonim ***** válasza:
79%

úú de gyűlölöm az ilyeneket...

és belőled lesz anya? Tudod mit mondanám h hálistennek megérdemled, de szegény gyerek szenvedni fog csak...

Össze-vissza dugsz mikor a pasid távol van? Meg át akarod verni h az ő gyereke? Illetve 19 évesen annyi eszed sincs, hogy védekezzetek?

A 2 hónap meg 8 hét nem 12...

Megérdemelnéd h rámenjen az életed.... és csak te tehetsz róla, de nem minősítelek...

2012. aug. 8. 20:33
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a pasidnak hogy megcsaltad és lesz 1 mostohagyereke és reméled úgy fogja szeretni mintha a sajátja lenne
2012. aug. 8. 20:33
 25/44 anonim ***** válasza:

Engem csak az zavar,hogy elvetetni 12 hétig elveszik..Ergó 3-ik hónapig!A másik ami zavar,hogy már most kezd látszani a hasad!2 hónapos terhesen,én még olyan lapos voltam mint a gyalult deszka.

A nyakam rá,hogy több mint 3-om hónapos terhes vagy,sőt már inkább jársz a 4-ik hónap felé :)

2012. aug. 8. 20:34
 26/44 anonim ***** válasza:

én biztos ott hagynálak, és biztos nem nevelném más gyerekét... Tudok én magamnak csinálni, ha akarok, meg a pasid is tud csinálni, ha akar.

Bár szegény lurkó nem tehet róla h ilyen anyja lesz...

2012. aug. 8. 20:36
 27/44 anonim ***** válasza:
szerintem hagyjuk ez egy részeges ribnc :D
2012. aug. 8. 20:36
 28/44 A kérdező kommentje:
félre írtam... 4hónapos :/ de meg én szeretem őt és nem akarom elveszíteni :S és tudom ki az apja...
2012. aug. 8. 20:37
 29/44 anonim válasza:
Uhh egy matekzsenivel van dolgunk. Az lenne a legnagyobb poén,ha elmondja a srácnak hogy nem a sajátja a kicsi,közbe pedig az :DD
2012. aug. 8. 20:38
 30/44 anonim ***** válasza:

jáj ha tényleg tiszta szívből szereted volna nem fekszel össze Alfonzitoval először gondolkozunk utána cselekszünk hogy a nagy hülyeségeket elkerüljük

mond el ha el hagy a te hibád de jobb ha most derül ki mint később ha elhagy és a gyereket nem tudod eltartani add intézetbe ahonnan majd kihozod ha olyanok lesznek az anyagi körülmények hogy eltudod látni

2012. aug. 8. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!