Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok! Járnátok egy alacsony, szemüveges, ronda, ocsmány fiúval?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 20:03
11/26 anonim válasza:
nem hazudok :D volt már 1-2 nem valami szép pasim...de legalább nem csapták le a kezemről ez is egy előny meg azért nekik a belsőjük jobban tetszett ;)
13/26 anonim válasza:
Alacsony és ronda fiúval még a ronda lányok se jönnek össze soha, legfeljebb ha gazdag.
14/26 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok szép lány, de azt mondom, hogy igen. Ha ápolt, akkor nincs gond. A szépséget meg lehet kisugárzással pótolni :)
15/26 anonim válasza:
Szia!
Először is küldj egy képet és megmondom milyen vagy. Őszinte leszek ígérem.
Másodszor vannak még lányok akik a belsőt nézik. A barátom sem a legszebb a világon nekem mégis ő a legtökéletesebb.
16/L
16/26 A kérdező kommentje:
A főgond az h nagyon magasak az elvárásaim és ráadásul a beszédképességem a 0-val egyenlő. A kisugárzásom is 0.
2012. aug. 8. 20:24
17/26 anonim válasza:
Mondom küldj egy képet, vagy beszélgessünk egy kicsit. Írj nyugodtan privátot segítek.
18/26 anonim válasza:
A kisugárzás szubjektív, megfoghatatlan dolog, lehet, hogy valakinek kifejezetten tetszik a tied, valakit meg taszít. A beszédkészség pedig fejleszthető.
19/26 A kérdező kommentje:
Az utcára sem merek kimenni mert úgy érzem h mindenki rajtam röhög amiért ilyen csúnya vagyok. Úgy h nem küldök képet, nem szeretném ha miattam nem tudnátok aludni.
2012. aug. 8. 20:27
20/26 anonim válasza:
Nem. 18/L
De azért nem hinném, hogy ennnyire durva a helyzet, hogy "nem tudnánk aludni, ha meglátnánk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!