Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elveszejteni az asszonyt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az asszony bevágta a durcit és félek, hogy most komoj a hejzet. Tegnapelőtt a vacsora után jött a szokásos digi-dugi. Csak véletlen kiszabadult egy böffenet belőlem és a böffenet lágy, kolbász aromájú szellőjét véletlen mind az asszony arcába fúlytam a dolog hevében ugye. Erre ő meg undorodva fordult el tőlem.Másnap vittem én neki virágot aminek kifejezetten örült de asztán valami elromlott. MIkor kérdezte hogy honnan tuttam, hogy ez a kedvence, mondtam hogy a "virágboltos Marika mondta, hogy ezt vigyem.Először én cserepes növényt akartam, mert az tovább tart és akkor nem kell ijen vágott virágra pazarolni a pénzt. Ráadásul ezt is hitelre adta a marika." Utána meg felhánytorgatta, hogy sose vittem el gyertyafényes vacsorára ahol lágy zene szól mellé. Mondom, az mi volt, amikor itthon az udvaron terítettem meg?Erre mongya, hogy "Hát te nagyon marha, akkor se gyertyával világítottál, hanem viharlámpával! Ráadásul zene helyett a disznók hörgését meg fújtatását kellett hallgatnunk, mert annyi eszed volt hogy az ól mellett terítettél meg." (De ha egyszer ott volt csak hej?) Mondta, hogy ő igényelné az ijeneket. Mondom, "én is igényelnék sokmindent. Pl az análszekszet, de arra meg te nem vagy hajlandó." Végül el is költözött az anyósomhoz (ő az ő drágalátos annya. Nagy igazság az, hogy akkor jó az anyós ha porhanyós. Ezt már megtanultam.). Az is itt dirigál nekem egyfojtába pedig már valahol 70 és a halál között jár. Ahogy az öcsém mindig mongyja: "Ott csönget már a kaszás a vénasszony ajtajában." Mondom neki, "Ejj sanyi, mindig elfelejted, hogy rossz a csöngőlyük."Erre ő: "Ja bocs, akkor kopogtat. DE a lényeg, hogy hogyan engeszteljem ki? Nem akarom elveszíteni.
Ezt jobb lett volna ha humor kategóriába írod, mondjuk úgyis átteszik...
a zasszonyt meg próbáljad csak visszahódítani, kitartás, ecsém! :DDDD
2009. júl. 20. 15:38
2/12 anonim válasza:
Ez jó volt! :D
2009. júl. 20. 15:42
3/12 anonim válasza:
Hát ez tuti kamu xD
amúgy tényleg a humor kategóriába kellett volna írni ;) jót nevettem.
És ha tényleg ennyire nem tudsz helyesen írni akkor nagyon buta lehetsz! :)
2009. júl. 20. 15:42
4/12 anonim válasza:
Minek szidjátok. Szerintem nem kamu. Tetszett a megfogalmazás nem unalmas és humoros emberre utal. Ja és szerintem az lenne a jó ha tényleg elvinnéd a közeli kis vendéglőbe (persze ha szánsz annyi pénzt).
2009. júl. 20. 16:03
5/12 anonim válasza:
Ez nagyon tetszett :D .D nagyon jót nevettem rajta, és még van egy, kettő helyesírási hiba is :-)
ARANYOS!!! :)
Lepd meg egy gyegyafényes vacsorával optthon, lehetőleg ne a disznóol közelében :D vagy vidd el étterembe, lepd meg valamivel, de lehet egy romantikus séta is.
HAJRÁ!!!!
SZURKOLOK!!!!!
2009. júl. 20. 19:13
6/12 anonim válasza:
na tessék, bocsi az elgépelésekért :)
2009. júl. 20. 19:14
7/12 anonim válasza:
ÁááÁá:D ez nagyon nagy volt , picit feldobta a napomat :)
2009. júl. 20. 19:56
8/12 anonim válasza:
3 válaszoló, honnan feltételezed, hogy buta!! Ha nem ismered, ne mondj ilyet. Lehet van egy-két helyesírási hiba és?? akkor mi van?!! attól még nem azt jelenti, hogy buta valaki és lehet nagyon aranyos, családszerető férj, aki mindent megtesz a feleségéért.
Nézzél már kicsit magadba? neked hogy esne ha ilyet mondana valaki róllad, aki nem is ismer.
A megjegyzásidet sztem tartsd meg magadnak.
2009. júl. 21. 12:03
9/12 anonim válasza:
A disznóól mellett viharlámpával, milyen romantikus.:DDD
2009. júl. 21. 18:49
10/12 anonim válasza:
Gyerünk, koma, romantikázz kicsit az asszonnyal a pórhanyóssal meg ne is foglalkozz! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!