Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne kegyen ennyire fafejű?

Figyelt kérdés

Már 3rom éve vagyok együtt a barátommal, én 20 ő 23. Nem igazán tudom hogy mitt tegyek. Egyszerüen nem fogat el semmijen más nézőpontott ami nem egyezik meg az övével, és ez általában 90%-ban ez van ha nézet eltérésünk van. Teljesen azt érezteti velem hogy minden amit mondok az hülyeség és én úgy sem értek hozzá. Álltalában kell egy harmadig személy hogy mellettem áljon és igazoljon, és akkor elfogadja amit mondok.

Már nem igazán tudom hogy mit tehetnék! Egyáltalán lehet valamit tenni az ilyen emberek ellen hogy ne legyenek annyira szűk látókörűek?

2012. aug. 8. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanulj meg magyarul.
2012. aug. 8. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt tehetnéd, hogy otthagyod. Ez az ember leszívja az energiád, és arra hajt, hogy istennek lásd őt, hogy még csak meg se forduljon a fejedben, hogy elhagyod, mert "nála jobbat úgysem találsz".

Azaz amíg tudod hagyd ott a fenébe. Ennyi.

2012. aug. 8. 16:46
 3/5 cukorka<3 ***** válasza:
Ugyan ez volt nekem a volt pasimnál...:D Ugyan ez...Engem egy idő után már minden irritált amit tett mert ez a "felsőbbrendűség" engem kiakasztott...:) Szerintem mondd el neki, hogy ez neked nem tetszik moderálja magát ha meg nem akkor dobd..
2012. aug. 8. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy' birtad mellette 3 évig? Én már a kezdeteknél lekoptattam volna.
2012. aug. 8. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
A nőknek ez kell. Le merm fogadni ,hogy a hármast a pasija dobta. Mivel ő ragszkodott hozzá.
2012. aug. 8. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!