Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? El fog múlni?
Figyelt kérdés
Mostanában egy magyar sportolóval szoktam álmodni. Több mint 10 évvel idősebb tőlem, ha jól tudom barátnője is van, meg 100%, hogy semmi sem lenne közöttünk, csak megtetszett most az olimpia alatt, eddig nem is hallottam még róla. A youtube-on néztem videót is róla, aranyosnak, normális embernek tűnik. Az is közrejátszhatott abban, hogy megtetszett nekem, hogy van egy tőlem kb 2 évvel idősebb fiú, aki szintén tetszik nekem, és ő nagyon hasonlít erre a sportolóra. (Nála még lehetne is esélyem, mert ő itt lakik a közelben, és korban jobban illene.) Szerintetek emiatt is tetszhetett meg nekem az a sportoló? Másnál is volt ilyen? El fog múlni? Már vagy 3 napja folyamatosan vele álmodom (mármint a sportolóval)..
16/L
2012. aug. 8. 14:59
1/4 anonim válasza:
Ne nézz annyi Olimpiai közvetítést.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nézni az olimpiát, őt is csak véletlenül láttam meg pár napja. Anyukám direkt azt a sportágat nézte, én meg muszáj voltam vele megnézni, és akkor tetszett meg az a sportoló.
2012. aug. 8. 15:03
4/4 anonim válasza:
Én meg régen belezúgtam Charice-be (énekes), de el múlt egy idő után. 15/F :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!