Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nővére utál. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nővére utál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal 10 hónapja vagyok együtt,nagyon jól kijövök az összes családtagjával kivéve a nővérével.Eleinte nagyon jóba voltam vele és barátnőként kezeltük egymást majd kezdett fura lenni a helyzet ugyanis észrevettem,hogy hazudik a páromról,azért hogy én rosszat higgyek a páromról.Mikor ez kiderült én egyből távolságot kezdtem vele tartani,de a nővére meg teljesen kiakadt és elkezdett ordibálni.2 hétig be van zárkózva és mikor kijön a szobájából csak dühöng.Sok mindent elmondtam neki mikor jóba voltunk,a párommal kapcsolatosan is.De mióta volt ez a veszekedés egyre jobban akar szétválasztani minket.Nyaralás előtt a páromnak keresztbe tesz és most jöttünk haza megint egy nyaralásból és a páromnak elmondott egy titkot amit én mondtam egyik ideges pillanatomban róla.A párom teljesen kiakadt,de szerencsére megtudtam úgyahogy nyugtatni,hogy nem mondtam semmit se és a tudja hogy milyen a nővére csak keresztbe akar tenni nekünk.De nagyon félek,hogy a nővére,mit fog tenni még velem,hogy távolt tartson engem onnan.Mindenre képes a lány..A párom nagyon szeret és a nővérét nagyon utálja,tisztában van vele,hogy milyen..De mivan ha egyre durvábbakat kezd el hazudni rólam?Mit tegyek??Teljesen félelemben élek,hogy vajon mikor fogom elveszíteni őt.

2012. aug. 8. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a párod tényleg szeret, és a nővérét utálja, akkor nincs miért aggódnod. Ilyen helyzetben meg kell értenie, hogy a lány csak áskálódik, és remélhetőleg melléd fog állni.

Persze megértem, hogy rossz így neked, de sajnos ezt maximum úgy tudod kiküszöbölni, ha nem mész párodékhoz - mert ha úgy vesszük, az mégiscsak a lány otthona. :/ Szóval inkább próbáld meg elkerülni a nővérét, ha náluk vagy, és egyszerűen nézd levegőnek.

2012. aug. 8. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Szard telibe.
2012. aug. 8. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:
A párom szeret,de a bizalma nincs meg felém,amit nem értek.Mikor még a kapcsolat elején voltunk én nem úgy álltam hozzá,és nagyon sokat veszekedtünk ő emiatt meg is csalt engem amit a névnapomon tudtam meg.Nagyon rosszul esett de megbocsájtottam neki.Mikor nem foglalkozott velem,vagy nem úgy bánt velem én általában akkor másokkal voltam inkább.Volt egy srác aki fülig belém volt zúgva és én szerettem vele beszélgetni,hisz ő törödött velem meg annyira éreztette,hogy mennyire különleges lány volt.De nem éreztem annál a srácnál semmit se.Nem szerettem,és csak haverilag tekintettem rá.A párom ezt megtudta és elolvasott néhány beszélgetést és teljesen kiakadt.Neki úgy jött le,hogy mi már flörtölünk. Az egyik haverja bepróbálkozz nálam,én ezt elmondtam a páromnak aki olyanokat mondott,hogy én kelletettem biztos magam a srácnak és,hogy ne játsszam a szendét.Ezek nagyon rosszul esnek nekem..De bizakodok hogy egyszer majd bizik bennem.Szóval én ezért félek,hogy elfogja hinni a lánynak a dolgokat... Az,hogy mennyire tudom kerülni,70km van köztünk ha találkozunk akkor olyan 3-4 napot töltünk együtt.A lány be van zárkózva a szobájába de amint el megyek,veszekedik mindenkivel.Főleg a szüleivel nem rajtam veszekednek,hanem mindenen de tudom hogy én váltom ki belöle ezt a viselkedést,hogy ott voltam és hogy engem nagyon szeretnek a szülei.Ezt ki is jelentette nekem,hogy én elakarom foglalni az ő szerepét a családban.Félek,menni hozzájuk és félek,hogy a párom melyik pillanatban fog felhivni hogy szidjon engem és szakitson..Nem fogom birni sokáig..Minden nap míg együtt vagyunk félnem kell? Az,hogy a lány megunja e,nem! Az anyukáját,apukáját,tesóját mindenkit utál olyan dolgokért amik 6 éve történtek.És ezek nem nagy dolgok olyanra kell gondolni,hogy mikor kicsi volt a lány az apukája nem adott neki puszit az egyik nap.És tudom,hogy nem fogja megunni az áskálódást..Zárjam le a kapcsolatot vagy hogy folytassam tovább félelemben?
2012. aug. 8. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
A nővérem utálja a barátomat :-(
2012. aug. 8. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, és minél előbb rúgd ki a srácot. Csak megkeseríti az életedet. Inkább egy megértő barátnőre van szükséged, egy ideig, akinek elmondhatod, és nem itt kell feltenned a kérdéseidet.

Legyél bátor, a te életed! hajrá!

2012. aug. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!