Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt vannak erdelyi (nagyvatad)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt vannak erdelyi (nagyvatad) fiuk?

Figyelt kérdés
na az a helyzet h probaltam ismerkedni de valahogy nem igazan ment nem tudom lehet azert mert nagyon bele merultem a tanulasba ...merr most vegeztem a 8 at na de mind1 es baratnok el vanak foglalva az egyik pasizik a masik 2 meg kul varosba lakik es na nem igazan moozdulunk kies kivancsi voltam hogy itt esetleg lenne e egy fiu akivel beszelgetni de h varadi legyen

2012. aug. 8. 02:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
itt nincsenek.
2012. aug. 8. 02:19
 2/13 A kérdező kommentje:
mondjuk azt ketlem mert varad egy eleg nagy varos ....ja es ha csak azert irtad mert hogy huuu romania fuuj ..le sza*lak meert ugyan olyan magyarok vagyunk mint te
2012. aug. 8. 02:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Ne kapd így magadra az 1-es hozzászólót.Semmi olyat nem írt,amire te gondoltál.Amúgy NagyVárad nem annyira hatalmas így hidd el lehet nincs Váradi srác.
2012. aug. 8. 02:45
 4/13 A kérdező kommentje:
van 206 ezer lakosa nem is kicsi... nem csak tudod sok magyar f*szra vesz mert varadi vagyok...meg mikor megyek unokatestveremhez nehogy mondjam hogy romaniabol vagyok mert az milyen gaz....na es ez zavar mivel ugyan olyan magyar vgyok mint ok csak anyi a kulombseg hogy engem hataron kivul tolytak ki
2012. aug. 8. 02:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Jah,és az ilyen jellegü kitöréseddel szépen képviseled a határontúli magyarokat.Inkább hallgattál volna.Vagy tanúlj meg civilizálltan kifejezni az indulataidat.Kislány!!!
2012. aug. 8. 02:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Na akkor elárulom nekem is vannak magyar rokonaim,magyar állampolgárok soha nem voltam lenézve mert Erdélyi vagyok.Most ne a lakosságot papold itt nekem.Van pár lakótelep,nevet nem írok hisz tudod,,úgyhogy ne stresszeljük itt eggymás agyát.Eredj pl. a Petõfi parkba,a Múzeum kertbe ott lógnak a srácok.És jófejek.Ha ennyire nem tanállod fel magad.
2012. aug. 8. 02:55
 7/13 A kérdező kommentje:
nem mondtam semmi csunyat .. he igen is jol kepviselem a hataron tuli magyarokat ...amugy csak ki fejtettem a velemenyem...ja es a f*szra vesznek kifejezest nem lehet szebben kufejezni
2012. aug. 8. 02:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Ok.Nem számít.Adtam tippet.Segitettem ahogy tudtam.Sok sikert.
2012. aug. 8. 03:00
 9/13 A kérdező kommentje:
muzeum kert tuuuudom de valami fejlettem fiuk nem a kis bmxesek meg a gordeszkasok ....de fejletebb alat ertem testre mivel az en magasagom kicsit nehez utol erni...
2012. aug. 8. 03:01
 10/13 anonim ***** válasza:
ó, hogy venném a f@szomra az összes szőröstalpú románt, erdélyt meg csatolnám vissza annak rendje és módja szerint. havasalföldet meg behinteném sóval...
2012. aug. 8. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!