Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szeret? Vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret? Vagy mi van most? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, 15 éves, fél évvel idősebb tőlem. Kb. 3 hónapja találkoztunk először és összejöttünk. Mivel nem ott lakik mint mi, így kb egy hetet lehettünk együtt. Aztán hazament. Minden nap hívott, beszéltünk. Aztán egyik nap felhívott, és azt mondta, hogy én nem kellek neki. Nem szeret csak szórakozott. Elég rosszul esett. Onnantól kezdve megszakadt a kapcsolatunk. De kb. egy hónapja jött megint a falunkba, és nagy vidáman köszönt meg minden. Aztán miután visszament, beszélt az egyikfalubeli rokonával, és utánam érdeklődött, hogy hogy vagyok meg ilyenek.

Akkor most mi van?

2012. aug. 8. 01:22
 1/3 mmano88 ***** válasza:
100%
Hát ha ott volt a falutokba és téged meg sem keresett, akkor nem hiszem hogy akarna még tôled valamit..
2012. aug. 8. 01:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős a srác. Találsz majd olyat, aki viszonozza majd az érzéseid. ;-) Legyél türelmes.
2012. aug. 8. 02:04
 3/3 anonim válasza:
100%
Ha azt mondta hogy játszott veled akkor ne kezdj vele újra ki. Nem érdemel meg téged. lesz jobb. Szerintem csak azért érdeklődött irántad mert nem vagytok rosszban. Barátok vagytok. Ennyi.
2012. aug. 8. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!