Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? A barátom egykötelező sulis táborban volt. Mindenfélét méregettek terepen. Amikor hazajött együtt haverokkal mentünk egy fesztiválra. Ott mutogatta mindenkinek a képeket.
Figyelt kérdés
Előtte már emlegetett egy csajt. A csajról volt két kép a képek között. Ahogy mér. Én utána rákérdeztem, mondta semmi jelentősége nincs, hogy lefényképezte. Később már telefonbeszélgetés alkalmával én megint megkérdeztem, hogy miért fényképezte le, erre ő, hogy azért mert ő jól néz ki, a többi lány csúnya volt.Aztán amikor érezte, hogy én ezen kiakadok,kijavította,hogy arra gondolt, hogy ő volt jó fej. De inkább olyan magyarázkodásnak tűnt. Erre én kiakadtam ismét, hogy csak azért nem csalt meg, mert a csajnak barátja van.Erre ő hogy neki itt vagyok én, jobban nézek ki, a barátnője vagyok és szeret. Később írt smst, hogy még csak gondolatban sem fordult meg benne,hogy megcsaljon.2009. júl. 20. 09:52
11/17 anonim válasza:
Én jobban aggódnék, ha azt mondaná, hogy azért fényképezte le, mert jó fej. Hidd el sokkal jobb, ha azért fotózta le, mert jó csaj. Én is sokszor forgok szép lányok után az utcán és ez mégsem jelenti azt, hogy megcsalom a barátnőmet. Egyszerűen csak férfi a barátod!
12/17 anonim válasza:
hát már ne is haragudjatok, de most azért mert vki " férfi " akkor az mindenre magyarázat??? én a helyedben k.rva nagy hisztit lecsaptam volna. ha az a csaj a jó csaj, akkor menjen hozzá, és kész.
13/17 anonim válasza:
Utolsónak. "Ha valaki férfi az mindenre magyarázat?" Egyáltalán nem így értettem, de tudod mi férfiak nem vakulunk meg, ha van barátnőnk továbbra is megnézünk mást az utcán és poénkodunk másokkal, de ez nem jelenti, hogy meg is csaljuk. Én sosem csalnám meg a barátnőmet, de tudod ő meg nem is várja el tőlem, hogy úgy tegyek mintha rajta kívül nem léteznének szép nők, akikben lehet gyönyörködni, sőt néha együtt beszéljük meg, hogy egy lánynak a strandon szép-e a teste, az arca, vagy nem. Sajnálom a barátodat, ha te minden ilyenen kivered a hisztit!!!
14/17 anonim válasza:
Nos, én pasi vagyok, de a baráti köröm 90%-a lány. Egyiktől sem akarok semmit, egy részüket "jó csajnak" se tartom, mégis rendszeresen telefonálok/msnezek velük, és tele van a telefonom a képeikkel. Emellett van barátnőm, akit nagyon szeretek, és semmiképpen nem csalnám meg. Egyikünk sem érzi úgy, hogy a lánybarátaimmal bármi gond lenne... szerintem túlreagálod.
15/17 anonim válasza:
14 : 22 - nek. te csak ne sajnald a baratomat, bagyon jo neki. szeretem, meg mindent megadok neki. de nalam az nem férne bele. lehet h a te baratnődnél belefér, de nalam nem.
16/17 anonim válasza:
Lehet, hogy valakinek belefér az, hogy a barátja telefonja tele van más csajok képeivel, valakinek meg nem. Nem kell ezért leszólni a másikat, én speciel nagyon nem díjaznám, és mielőtt valaki előadna egy szent szöveget arról, hogy sajnálja a barátomat, ezt megelőzvén mondom, hogy köszönjük szépen, anélkül is teljes az életünk, hogy minden lánybarátjáról lenne hetven képe.
17/17 anonim válasza:
Aaahh... Ez hulyeseg. Csak az számít megcsalásnak ha egy másik lány lenyelné neki. Ha nem nyeli le az anyagot akkor nem történt semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!