Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? (megy a zöld)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? (megy a zöld)

Figyelt kérdés

Na szóval úgyérzem nagyon megkedveltem az egyik haverom barátnőjét..De ez nemcsakúgyegyszerüen..:DD

Kb. 2 éve ismertem meg a lányt ismerősök jóvoltából...

Akkor ő összeakart jönni velem,álítólag nagyon szerette volna de én visszautasítottam valamiféle kifogással mert akkormég nem érdekelt a dolog..kéöbb össszejött egyik haverommal.(ennek úgy másfél éve) azóta tökjól megvannak de az utobbi időben (fél év kb.) annyira jól elvagyok a lánnyal és mindig csak rá gondolok..bár ritkán találkozok velük.(haverommal és a lánnyal)de ilyenkor méginkább felerősödik bennem,hogy talán életem egyik nagy hibája volt hgy elszalasztottam :SS azótais ha egy helyen bulizunk vagy társaságban vagyunk a lány mindig odajön táncolni,beszélgetni vagycsak ottvan a közelemben sokszor..és nagyon jól érzem magam vele!!

de viszon nem beszéltem erről még a legközelebbi barátaimnak sem mert egyáltalán nemszeretnék se a haverommal rosszban lenni sem peddig belekavarni a másfél éves kapcsolatba..De annyira hiányzik ha nincs a közelemben.Most mit tegyek?? Talán beszélnem kéne vele??de mi értelme ha úgysem lesz semmi?Meg nemis tudnék az az igazság mert ilyen témáról ha vele beszélgetnék eléggé zavarban lennék..összevissza beszélnék :/

porbáltam elfelejteni,de nem ment..

Szerintetek mit tegyek??

Az értelmes válaszokat előreis köszönöm!!!Megy a zöl! ;)

F/21

2012. aug. 5. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:

férfiak és a logika.

ne kavarj be nekik, nem szép dolog. elszalasztottad, így jártál.

2012. aug. 5. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elfelejteni.Nagyon gerinctelen dolog lenne elcsábítani.Talán beszélned kéne vele,hogy ő mit érez.Én pl. mindig kedves vagyok a barátom barátaihoz.Lehet,hogy többet képzelsz bele,mint ami valójában.
2012. aug. 5. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
A barát/testvér barátnője tabu! Ez az egyik legfontosabb tesótörvény!
2012. aug. 5. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem túl közeli barát, akkor próbáld elhappolni a csajt tőle.
2012. aug. 5. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
ide a zöld kézzel
2012. aug. 5. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne hajts rá a barátod nőjére. Valószínűleg ez nem szerelem meg ilyenek, hanem szimplán irigy vagy rájuk.
2012. aug. 5. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
A haverod csaja az tabu téma.De esetleg próbálj meg beszélni a lánnyal, és mondd el neki ezt, hogy már megbántad, hogy elszalasztottad a lehetőséget, meg hogy megőrülsz, ha nincs veled.Így, ahogy nekünk is írtad.Haverodnak semmiképpen ne mondd el, hogy bejön a barátnője, mert nagyon rossz vége lenne.Vagy a másik:Várj egy kicsit, de továbbra is keresd a lány társaságát.Hátha ő is elkezdődik érdeklődni irántad, és rosszabbra fordulnak a dolgok a barátjával ( ez szemétség, de hátha!) és akkor majd tied lehet a pálya.Remélem segítettem.Sok sikert! :)
2012. aug. 5. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen segítettel!!!Köszönöm az eddigi válaszokat,megy a kéz ;)
2012. aug. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!