Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? :- (

Figyelt kérdés

A párommal már 6 éve vagyunk együtt és egy ideje együtt is élünk. Nem ezalatt az 5 hónap alatt változtam meg(amióta együtt élünk) hanem már egy ideje máshogy érzem a dolokat...

Régebben zavart ha más lányok után néz mára nem érdekel agy inkább nem esik olyan rosszul.... Hát a sex... na az ami nincs vagyis csak alig van. Már 3 hete nem voltunk együtt amit ő szóvá tett már de én egyáltalán nem kivánom... Sokszor idegesit hogy ha csak hozzám szól meg állandóan csak "nyavajog" mindig van valami baja... Néha rásem birok nézni. A héten nem volt olyan nap hogy ne veszekedjünk és már nagyon csúnyákat tudok neki mondani épphogycsak nem anyázom le... Más pasi nincs... nem azért érzek igy nem tudom kihűltek az érzések jobb lenne szakitani vagy nem??? Segitsetek légyszives

2009. júl. 19. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Hat nemtudom,en a helyedbe szakitanek vele.

Enis pont ugyanezert leptem ki a heten a 9 honapos kapcsolatombol,es nem bantam meg.

2009. júl. 19. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
én 2 éve vagyok együtt a párommal.. de ugyan abban a cipőben járok amiben te is.. nem kívánom a szexet, már a hátamon feláll a szőr ha nyavalyog.. hisztizik amit ki nem állhatok.. veszekszünk.. pedig valahol még szeretjük egymást.. csak nem tudom.. de én már nem bírom így folytatni.. találok majd másikat.. és szerintem te is fogsz..
2009. júl. 19. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

Azért 6 év hosszú idő. Jól gondold meg a döntésed, mert szomorú lennék, ha nemsokára, a "hogyan szerezhetem vissza, mert őrülten hiányzik" kérdésedet kellene olvasnom.

Lehet csak most egyszerűen ilyen passzban vagy/vagytok. Talán csak egy mélypont. De nem igazán lehet többet mondani.

A legjobbakat!

Sárky

2009. júl. 19. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

A párjod a férjed?

Ha nem miért nem?

Illetve ho a szeretet? És a szerelem?

Odaadás, tisztelet vonzalom?

Meg kellene beszélni?

Házassági tanácsadóhoz menni?

A házasság nem csak szex, hanem lelki, szellemi testi egység harmónia, a boldogító harmadik, Jézus bevonásával.

Ha nem komoly, abba kell hagyni, mert a Biblia paráznaságnak nevezi az ilyen kapcsolatokat és Istennek nem tetszik. Nem lesz jó vége.

Elmarad a szépség, gyönyörűség, harmónia amire nagyon vágyik minden meber, biztosan te is?

Hol keressük azonban? Jó helyen?

G.B.

2009. júl. 19. 19:46
 5/6 anonim válasza:

szerintem egy kicsit külön kéne lennetek egymástól, mert lehet hogy azért van ez így, mert együtt éltek és folyton egymás nyakán lógtok úgymond.

Szerintem csak annyi a gond hogy nincs saját életetek...vagyis hogy ha együtt laktok akkor folyton látjátok egymást, mindent tudtok a másikról és nincs meg bennetek az, hogy milyen jó hogy ma találkozunk, meg hogy mennyire jó lenne, ha ma láthatnám, mert mindig együtt vagytok!(jó ez lehet erős túlzás hogy mindig, de általában)

de ha külön lennétek akkor hiányolnátok a másikat, ha tényleg szeretitek még egymást!

Szerintem most a nyáron utazz el a barátaiddal nélküle mondjuk egy vagy két hétre;és ha tényleg szereted akkor örülni fogsz ha újra látod...:)

remélem együtt maradtok, mert azért 6 év az tényleg sok :)

2009. júl. 20. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
A nők egy része mos genetikájú, rosszul esik nekik a közös élet. - [link] Sajnos az ezer éves katolikus elnyomás hozta házasságtipus okolható a dologért.
2010. jan. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!