Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mennyire jön be olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire jön be olyan pasi aki pókerből él meg?

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 13:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
azért mert nem játszottál profival. Elveszítesz mindent azt leshetsz! Kocsmában keresed meg pénzed? Büszke lehetsz magadra... És értek a pókerhez, de ebből nem lehet megélni... Különben is illegális... De pár év múlva másképp gondolkodsz majd, biztosan nem vagy még felnőtt ember.
2012. aug. 5. 14:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Senki nem kíváncsi az okoskodásodra szerintem:)
2012. aug. 5. 14:33
 13/21 anonim válasza:
Nekem erről csak a naplopók jutnak eszembe,
2012. aug. 5. 14:37
 14/21 A kérdező kommentje:

Mondta valaki hogy én élek meg belőle?

Naplopó az aki asztalnál sokkal jobban keres mint munkahelyen értem. Érdekes logikátok van.o

2012. aug. 5. 14:39
 15/21 anonim ***** válasza:

Kár, a válaszom akkor is igaz.

Ha nem nyertél meg egy baromi nagy tornát, amivel jó sok lóvét behúztál, akkor bizonytalan marad az életed, a játék milyenségének köszönhetően. Ezt már leírtam az előbb.

Innentől fogva csak annak a lánynak jön be ez az életmód, az a férfi, akinek olyan a felfogása, hogy szereti a bizonytalanságot, napról-napra él. Bár szerintem az olyan lány is...

2012. aug. 5. 14:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Ahogy érzed. Mi nem azért válaszolunk, hogy magunkat fényezzük, hanem, hogy legjobb tudásunk szerint felvilágosítsuk a kérdezőket.

Ha úgy érzed, hogy fel akarod rakni az összes pénzed a pókerra, akkor tegyed. Bízz magadban, az jó dolog.

Azért figyeld meg a közvéleményt, a pókerrel kapcsolatosan, hogy az valóban szerencsejáték, már törvényi szabályozás szempontjából is. Így a lányok többsége is így látja a dolgot.

És ne feledd, hogy csak bejelentett helyeken szabad pókerezni Magyarországon.

Szép napot!

2012. aug. 5. 14:55
 17/21 A kérdező kommentje:
Értem:)
2012. aug. 5. 14:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Kitörölték a hozzászólásod, most olyan mintha magammal beszélnék.
2012. aug. 5. 15:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Lényeg hogy megvolt az információ csere
2012. aug. 5. 15:31
 20/21 Alpár90 válasza:
100%

Szerintem ne az érdekeljen, hogy miből keresi a pénzét. Amúgy ezt a kérdést most úgy képzelem el, mintha feltetted volna 10 éve azt, hogy nektek mennyire jön be egy pasi aki a tőzsdéből él meg? Valószínűleg ők is ennyire kételkedve fogadtál volna ezt az állást. A pókerrel kapcsolatban annyit mondanék a sok tudatlannak, hogy matek az egész attól, mert van benne szerencsefaktor az még kiszámolható és a matek része az matek marad. A nyerés esélyei stb. Pl ha egy gyárban dolgozol ott is van esély arra, hogy buksz(vagyis kirúgnak) csak sokkal kevesebb az esélye. Amúgy érdekes, hogy sok ember mennyire fél a kockázattól... Tudtátok, hogy a kínai nyelvben nincs ilyen szó, hogy kockázat? helyette az esély és lehetőség van(remélem jól emlékszem). Természetesen mindenki szeretne kevesebb kockázatot vállalni, de ezáltal kevesebb is jut neki.

Ha a helyedben lennék engem ne érdekelne, hogy miből él, csak hogy szeret-e, törődik-e velem, de ezt mindenkinek alanyi joga eldönteni!

2012. aug. 7. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!