Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a barátomat, hogy beszédesebb legyen?

Figyelt kérdés
Még csak másfél hónapja vagyunk együtt, minden nap találkozunk, és én mindig próbálom neki megmondani, hogy legyen beszédesebb. Ha kérdezek tőle valamit, vagy mondok neki valamit, akkor mindig csak 1-2 szóval válaszol rá. Azt mondja, hogy nem szokta meg az állandó társalgást. Engem zavar, mert sokszor kínos csend van, és csak néz rám, és csak becézget. egy idő után kicsit zavaró lett a dolog. Nem szeretném elhagyni, mert szeretem. Ismerjük egymást, mert vagy fél évig csak barátok voltunk. Mit tegyek?

2012. aug. 4. 00:56
 1/7 anonim ***** válasza:
beszédtanfolyam
2012. aug. 4. 00:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

úgy kérdezz,hogy ne lehessen rá tőmondatban válaszolni.

pl.

mi a véleményed/mit gondolsz a blablabla-ról?

2012. aug. 4. 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

1.5 hónap után már meg akarod változtatni, de te SZERETED.

Nem érzed az ellentmondást?

2012. aug. 4. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérd meg hogy meséljen valamit :)
2012. aug. 4. 01:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy :fuh de nagy szerelem. Nem tudom miért, de ez az egyetlen dolog zavar benne. Nem megváltoztatni akarom, hanem hogy nyíltabb legyen. Próbáltam már azt is, hogy elmondtam neki a problémáimat. Próbáltam hülyéskedni vele. De nem ment.
2012. aug. 4. 01:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Mondtam azt is neki, hogy meséljen valamit, és mondta, hogy nem tudok semmit...
2012. aug. 4. 01:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Tizenhat éves vagy.

Nem megy neked semmi.

De máris erős s nagy,

lánynak akarsz tűnni.

Rendes Róbert nyomdokaiban. RIP.

Jó tanács: ne várd, hogy órákat beszéljen hozzád, ha nem vagy érdekes, vagy te sem tudsz órákat beszélni hozzá.

2012. aug. 4. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!