Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasik! Nektek mekkora az ideális magasság egy lánynál? Kort, és a saját magasságotokat is írjátok légyszi. Magas lányok is válaszolhatnak, persze, hogy ők meg mekkora pasit képzelnek maguk mellé!
Figyelt kérdés
.2012. aug. 3. 22:35
11/19 anonim válasza:
Csak az önbizalom hiányos fiuknak lényeg hogy sokkal kisebb barátnőjük legyen.
12/19 anonim válasza:
189 cm vagyok, és nekem a 180-190 körüli lányok az igaziak. 15/F
13/19 anonim válasza:
én 165cm magas vok és magasabb pasit képzeek magam mellé 14/L
14/19 anonim válasza:
Én 204cm vagyok és 20 éves.
Szeretem a magas nőket de csak ha arányosak,
de ha megfog akkor szinte mindegy, hogy milyen magas, csak nőies legyen! :)
15/19 anonim válasza:
15/F 194cm vok
Lány né legyen 180cm-nél magasabb xD
16/19 anonim válasza:
175 körül, én meg 180 vagyok. 31/F.
17/19 anonim válasza:
Bár "csak" 180 centi vagyok, de el tudom képzelni milyen nehéz helyzetben vannak a nálam is magasabb fiúk. Én is megkaptam már egy lánytól, amikor a családon belüli erőszakról esett szó, hogy el tudja képzelni hogy "apró" termetével mekkorát kaphatna tőlem, ha neki mennék. Persze nem gondolta rólam hogy én képes lennék erre, de azért rosszul esett. Már csak ezért sem hiszem, hogy egy törékeny és gyenge alacsony nő mellett lenne a helyem, nekik ott vannak a max 170-es pasik, akiktől nem kell rettegniük.
19/19 anonim válasza:
198./ F. Vagyok. Nekem a magas lányok jönnek be, kb 180cm. Egyszerűen azért mert így nem kell lehajolnom hozzájuk, illetve hallom, hogy mit mondanak, mert nem a hasamnak/mellkasomnak beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!