Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kapjak több szeretet tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kapjak több szeretet tőle?

Figyelt kérdés
19 hónapja vagyunk együtt, és már egyre kevesebbet ölel meg, egyre kevesebbszer mondja, hogy szeret. Már nincsenek romantikus dolgai, apró meglepetései. Hogyan hozzam vissza a kezdeti tűzet, a vadászösztönét? Féltékennyé próbáltam már tenni, de az ellenkező hatást váltott ki.
2009. júl. 18. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Hé, ezt én írtam? Skizofrén lennék...?
2009. júl. 18. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Szakítani akartam Vele, mert már minden elromlott, csak veszekedtünk... Aztán magától megjavult minden, mert megijedt, hogy elveszíthet. Most megint egész nap ölel, csókol...

Első voltam :)

2009. júl. 18. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem csökkentették mostanság a fizetésed?
2009. júl. 21. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
több pénzt kellene rá költened és újra érezhetné a szerelmet, csak rajtad múlik. ő biztos nagyon szeretné de egyedül nem megy neki.
2009. júl. 22. 00:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a fizetésen múlik, akkor nem ér semmit az egész... Az én páromat kirúgták. És? Csak jobban összekovácsolt minket...
2009. júl. 22. 07:09
 6/6 anonim ***** válasza:
velem is ez van...nem tudok mit tenni...így szerintem nem maradunk már sokáig együtt.Bár én mondtam mi esne jól..hát lese szarja ugyanúgy nem mondja ki stb...pedig olyan apróságokon múlna az egész és akkor még neki áll feljebb ha mástól megkapom és örül a fejem..egy nőt nem megszerezni nehéz HANEM MEGTARTANI !!!hátha elolvassa aza tuskó akire célzok...
2010. márc. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!