Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetek barát a volt pasimmal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek barát a volt pasimmal?

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:

persze

ha mindketten nyitottak vagytok rá, akár jóban is lehettek.

sok olyan válasz érkezik majd, hogy "kizárt, szeremből nincs barátság"..ezt mind mind olyanok írják majd, akik még nem élték át. én tapasztalatból mondom, hogy IGEN , lehet belőle barátság. tőletek függ. meg persze attól, hogy hogyan váltatok el.

2009. júl. 18. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
igen,persze, hogy lehetsz,ahogy azt az előttem szóló is leírta:) és én is tapasztalatból mondom: az legelső barátommal szakítás után nagyon sokáig nem beszéltünk,mert időre volt szüksége... de mivel nem haraggal váltunk el,azóta is jóban vagyunk,járunk egymáshoz,stb immáron 3éve:)
2009. júl. 18. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, persze ha nem éreztek egyiken sem a másik iránt többet, mint barátság, mert ha igen, akkor abból nem sül ki sok jó.

Én is szeretnék barát lenni a volt barátommal, de valahogy nem jön össze :( Nem nagyon akar velem barátkozni, sajnos. Pedig én nagyon szeretném, és tényleg csak úgy, mint barát. Mert így a szakítással egy jó barátot is elveszítettem, amit nem szerettem volna :( Remélem egyszer még lehetünk barátok.

Irigylem azokat, akik barátok lesznek szakítás után.

2009. júl. 18. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:

de persze ennek is 2 oldala van.

nem biztos hogy a leendő párod tolerálni fogja a ti barátságotokat... nem feltétlen, de előfordulhat hogy féltékeny lesz

2009. júl. 18. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha van már másik barátod, akkor nem nagyon ajánlom. Saját magamból kiindulva, nagyon pocsék érzés, ha a barátnőm nosztalgiázik vagy a volt pasijáról beszél. Utálom...
2009. júl. 18. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetsz csak elég nagy a valószínűsége hogy adott szituációban esetleg kicsit több történik, olyasmi ami nem igazán fér bele a barát kategóriába. :D Mondjuk én eleve nem hiszek a férfi-nő barátságban. :)
2010. szept. 27. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!