Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek barát a volt pasimmal?
persze
ha mindketten nyitottak vagytok rá, akár jóban is lehettek.
sok olyan válasz érkezik majd, hogy "kizárt, szeremből nincs barátság"..ezt mind mind olyanok írják majd, akik még nem élték át. én tapasztalatból mondom, hogy IGEN , lehet belőle barátság. tőletek függ. meg persze attól, hogy hogyan váltatok el.
Igen, persze ha nem éreztek egyiken sem a másik iránt többet, mint barátság, mert ha igen, akkor abból nem sül ki sok jó.
Én is szeretnék barát lenni a volt barátommal, de valahogy nem jön össze :( Nem nagyon akar velem barátkozni, sajnos. Pedig én nagyon szeretném, és tényleg csak úgy, mint barát. Mert így a szakítással egy jó barátot is elveszítettem, amit nem szerettem volna :( Remélem egyszer még lehetünk barátok.
Irigylem azokat, akik barátok lesznek szakítás után.
de persze ennek is 2 oldala van.
nem biztos hogy a leendő párod tolerálni fogja a ti barátságotokat... nem feltétlen, de előfordulhat hogy féltékeny lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!