Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat vagy pár kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat?

Figyelt kérdés
Egyikből sem állok vmi fényesen.13 órás műszakban dolgozom,és nem tudom emellett lenne-e értelme keresni vkit magam mellé.Egyrészt magányos vagyok emiatt,hogy nincs partnerem,másrészt meg hogy más jellegű kapcsolatokból sem bővelkedem jelenleg.A barátoknak mondott egyének eltünedeztek mellőlem,és most fogalmam sincs hogy kell elindulni a 0ról,és miképp lehet szert tenni olyan ismeretségekre amik tartósak,és egyben érnek is vmit.
2012. aug. 3. 00:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Szomorú hogy ennyire nem érsz rá... Gondolom pihenned is kell így nem sok idő marad csajozni. A szociális élethez sajnos idő kell, sokat kell lenni barátokkal, mert úgy megismerkedhetsz az ő lány ismerőseikkel. Szerintem az egyetlen lehetőség, hogy megpróbálod felvenni a kapcsolatot a régi barátokkal. Szervezzetek találkozót akkor amikor te ráérsz. Ha sikerülne már azzal előrébb vagy. Arra figyelj, hogy ne keseredj meg emiatt, ne legyél a magágy miatt szomorú, mert nagyon meglátszik rajtad. A nők meg úgy általában minden ember kegyetlen módon magasról tesz a másik problémáira, a sikeres és boldog embereket keresik.

De jó lenne tudni, hol lehet teljesen új emberekkel megismerkedni, barátkozni, mert nekem is alig vannak ismertségeim.

2012. aug. 3. 00:40
 2/3 anonim ***** válasza:

szedd meg magad,aztán nézz egy másik állást.

ez az életmód kb arra elég,hogy meló,némi edzés,alvás.

másra nem nagyon.

2012. aug. 3. 00:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam régi kapcsolatok újramelegítésével,de azt hiszem pont azért tartunk ott ahol,mert olyan a hozzáállásuk amilyen.Persze én partner vagyok mindenben,elfelejtenék ezt azt,se haragtartó nem vagyok,és büszke is csak egy ideig,de ezekhez ugye két ember kell,úgy hogy egyedül hiába strapálom magam,ha ők nem sokat nyomnak a latba.Mindenesetre ebben az évben egész jól tartom magam már ami lelkiállapotot tekinti,és igen azt már én is megtanultam,hogy jó pofát kell vágni mindenhez,mert egy besavanyodott remete senkinek nem fog kelleni.

Szándékomban áll életmódot váltani,de ez csak részletkérdés,mert ha nagyon akarom biztos tudok 1-2 órát áldozni azokra akik számítanak nekem.Szóval független a jelenlegi szabadidőmtől azért nem ártana,ha vmerre el tudnék indulni,hogy lassanként azért elmondhassam megint körül vesz egy fix társaság,vagy legalábbis különböző emberkék innen onnan.

2012. aug. 3. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!