Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem szerelmes belém, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem szerelmes belém, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Az ex pasim megint szerelmes belém, vagyis a jelzésekből így tűnik... meg amiket mond :S 3 évig voltunk barátok, aztán járni kezdtünk, az 2 hónapig tartott, aztán veszekedések sora fél évid.. Aztán újra barátok lettünk és most megint szerelmes belém:(

Én őt már nem szeretem, nem is tudnám újra szeretni. Mit tegyek?

2009. júl. 18. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mond meg neki: figyelj én nem szeretlek és nem akarom véletlenül sem újra kezdeni.

ne beszélj félre. egyértelmüen mond meg neki. aztán vagy szavatkozik hogy ő nem is szerelmes stb... de egyértelmüen mond meg neki, abból baj nem lehet.

2009. júl. 18. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki ezt.
2009. júl. 18. 17:26
 3/11 A kérdező kommentje:
De megbántani nem akarom bár megérdemelné, mert ő is elég köcsög volt de én nem vagyok ilyen... Lehet kerülnöm kéne a találkozásokat... :/
2009. júl. 18. 17:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Öld meg!:D Más kiutat nem találni ebből a kegyetlen helyzetből. Ha nem akarsz "csak" gyilkos lenni, akkor magadat kell eltenned láb alól. Akkor nem csak gyilkos, hanem öngyilok leszel!:D:D:D

Van humánusabb módszer is persze, az pedig az illető megcsonkítása.:D:D:D

Esetleg választhatod a brutális kegyetlen választást is, és elmondhatod neki, hogy ne adjon ilyen szintű jelzéseket, mert nem szeretnél többé tőle semmit...:)

-ReapeR-23/F

2009. júl. 18. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:

"De megbántani nem akarom bár megérdemelné, mert ő is elég köcsög volt de én nem vagyok ilyen... Lehet kerülnöm kéne a találkozásokat... :/"

hát te hülye vagy. ez nem megbántás ha egyértelművé teszed neki hogy ne dugjon meg. vagy tudat alatt erre vágyc?

kerüld életed végéig. amikor barátoddal együt sétálc akkor meséld el neki miért mentek az át ut tuloldalára.

nem is lesz gyanus hogy a fiu miatt.áhh ilyen helyzetben mit is gondolhat majd...

2009. júl. 18. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
ja és még annyit ehhez( ma 17:34): a felnőttek megbeszélik a dolgokat. te miért nem tudod megbeszélni vele.
2009. júl. 18. 17:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Jó de én... Nem vagyok a szavak embere. És mint barátot nem akarom elveszteni, de hát így....

Am 16 évesek vagyunk

2009. júl. 18. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:

"Am 16 évesek vagyunk" így már jobb a dolog.bocs a nyerségemgért.

az ember a szóból ért.

néma gyereknek anya se érti a szavát, nemhogy a barátod.

de ha tényleg nyomul rád, akkor mond meg neki, hogy csak barát lehet. ha nem kér a barátságodból, akkor sajnos megkell szakitani a dolgot.

máshogy nem megy.

mondjam azt hogy rondist el magad hogy ne jöjjél be neki?

". Nem vagyok a szavak embere." nem kell annak lenni, ha barátok vagyok szoktatok beszélgetni.

egyszer megkérdezed tőle hogy "nyomulc még rám?"

ha igennel felel, akkor megmondod hogy ne tegye,mert nem akarod megint átélni az a sok veszekedést.

ha nemmel felel, akkor nincs semmi dolgod.

ha ezt megteszed neked is jobb lesz, mert már nem ezen e "felesleges" dolgon rágodc. így meg csak emészted magad, ahelyet hogy egy új kapcsolatba fektetnéd az időd stb...

2009. júl. 18. 18:33
 9/11 A kérdező kommentje:

de az a baj nála nem lehet tudni hogy mit akar. Akkor azért szakított velem mert nem akartam lefeküdni vele 15 évesen... :D

Most meg olyan mint kiskorunkban...

2009. júl. 18. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Azzal ha "nem akarod megbántani" sokkal rosszabbat teszel vele. Ha ezt csinálod akkor egy hülye k*rva vagy. Szóval mondd meg neki, hogy csak barátok. Ha meg nem fogja fel akkor beszélgess el vele. Lehet, hogy ideges lesz, de az pár nap alatt "elmúlik"
2009. júl. 19. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!