Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értessem meg a férjemme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy nem csak ő létezik a világon?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nincs ötletem, folyamatosan veszekszünk a pénz miatt és már komolyan gondolkodom a válásom. Az e helyzet, hogy cigizik meg gyúr. Napi másfél-két doboz cigit elszív. Hétfőig volt 2500ft-unk, ebből elvitt egy ezrest tankolni és a maradék 1500ft meg cigire fog elmenni, mert simán elszív hétfőig 3dobozzal. Én meg persze főzzek a semmiből, meg legyen mit vinnie, szendvics is. Hiába mondom neki, egyszerűen nem érti meg. A cigi az első. Úgy kell beosztanom a pénzt, h a cigire legyen, aztán minden másra. Ebből már elegem van. Ha nincs cigire, akkor tiszta hülye.

Anyuék vettek nekünk mosógépet részletre de nekünk kell fizetni, havi 7000ft. Meg ezen kívül 140ezerrel tartozunk nekik már elég régóta. Hétfőn kap fizut és nem az az első, h akkor végre jól kap és adunk anyuéknak. Nem! Csak arról tud beszélni, h vesz napszemüveget, nadrágot, befizeti az edzést meg vesz fehérjét. Persze még ezen kívül ott a rezsi meg a telszámla, ami az őfizetéséből szokott menni (az én fizetésem nem elég arra, h a 70ezres albin túl még éljünk is belőle 2hétig. Vagyis pont erre elég, ezért fizetjük a többit az ő fizetéséből.)Mondtam neki tegnap, h fizzesünk ki mindent amit kell és utána meglátjuk menni marad és abból gazdálkodunk. Erre elkezdte húzni a száját, h neki ezzel a töke kivan stb. Én ezt nem értem. Mi lesz ha gyerekünk lesz??? Akkor is inkább cigit vesz mint pelenkát, vagy mi? Szerinte én hárpia vagyok és mindenért veszekszem, mindent megszabok neki. Én viszont nem tudok úgy élni, h a fizetnivalókkal úszunk, de amúgy a "luxus dolgokra" költünk. Anyuék annyit segítettek nekünk, a pofámról leég a bőr, h egy éve nem fizetünk nekik vissza 140ezret, mert a drága férjem nem hajlandó figyelembe venni, h erre is kell. Mondtam neki, h legalább kevesebbet szívjon, de arra sem hajlandó. Mindig csak mondja, h jó! És ha veszekszünk, én vagyok a hibás. Itthon semmi kaja nincs, kivettem húst (az utolsót) a mélyhűtűből, de nem tudok venni hagymást pörihez, mert akkor neki nem marad két dbz cigire pénz. Így normális ember nem tud élni. És még én vagyok a hibás! Mit csináljak? Már gondolkodtam, h elmegyek anyuékhoz aztán oldja meg a dolgait, de az nem fair, h az én fizetésemből semmi nincs, de neki meg ott marad az egész övé és megint én maradok 2hétig egy ft nélkül. El vagyok keseredve. Már rosszul vagyok az önzőségétől és azt hiszem ez már csak rosszabb lesz

2009. júl. 18. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnállak, ez pocsék helyzet lehet. Szerintem adj neki ultimátumot, vagy te mész vagy csökkenti a cigi fogyasztását. Ha szeret, akkor képes lesz leszokni, ha pedig a cigit választja, akkor gratulálhatsz neki, mert ha ezt így folytatja, nem nagyon lesznek párkapcsolatai a jövőben. Kitartás és szurkolok!
2009. júl. 18. 15:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Mint írod már többször próbáltál vele beszélni. Az ilyennek nemhogy gyerek, de még feleség sem való. Egy házasság alapfeltétele, hogy nem csak magára gondol az ember. Én is pasi vagyok és házas, én nem dohányzom, de a feleségem igen (ő sem gyakran persze de akkor Vogue-ot), de ez nálunk úgy zajlik, hogy kifizetjük amit ki kell (mi már saját családi házban lakunk), és mivel én vagyok a ffi ő meg a nő, ezért amik neki kellenek cuccok azt begyűjti magának, utána meg jövök én. Szerintem ez a normális.
2009. júl. 18. 16:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy annyira önző. Én is cigizem, igaz 10éve kocadohányos vagyok. HAvi szinten kb 3dbz cigit veszek magamnak. Igaz jól esne minden nap rágyújtani, de nem teszem, mert én sajnálom arra a pénzt. Meg ha én is vennék magamnak, neki nem maradna. Az övéből szoktam 1-2 szálat szívni, de van, h nem is kérek tőle. Az is szarul esik, h én inkább lemondok róla csak h neki legyen, és annyira önző, h arra sem képes, mondjuk reggelente kirakjon a pultra 2-3szálat, h rá tudjak gyújtani. Pedig tudja, h miatta nem veszek magamnak, mert akkor neki nem lenne elég. És ez még a kis probléma. De ez is rosszul esik nagyon. Én kiteszem a szívemet és lemondok egy csomó mindenről, de ő meg nem hajlandó a kisujját sem mozdítani. Van ezer ft-om hétfőig, amit ő holnap elvisz. Mégis miből főzzek v miből legyen kaja??? és mintha kínaiul beszélnék, nem hajlandó megérteni!
2009. júl. 18. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
szia! én mégis azt mondom hogy költözz haza ez így nem mehet neked is vannak szükségleteid.az első pár hónap nehéz lesz neked de hiddel ezt így nem szabad nem lehet csinálni! nem fog ő megváltozni soha csak maga a fontos ő mit akar őneki mi kell te vagy a másik az nem számít.én a te helyedben addig mennék mig nem jön közbe egy baba.
2009. júl. 18. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:

1- hogy az Istenbe lehet gyúrás mellett cigizni????????:S...Teljesen üti egymást a 2 dolog, ha ezt nem látja be vki, akkor az agyában komoly gondok vannak, mert ha gyúrás közbe dohányzik vki, akkor semmit nem ér az egész edzés....és bocs h ezt mondom, ez alapján egy szellemi fogyatékos....

2- ha a gyúrást levesszük, akkor is elég gáz h a cigi fontosabb mint az étel :S....egyszer ebéd helyett rakj a tányérába 3-4 szál cigit, késsel-villával szolgáld fel neki h egye meg.....

3- nem akarlak megbántani, de egy tipikus divatmajom macsóköcsög ember lehet.....mert normális férfi így nem viselkedik...max vmi túlkoros agyialg 5 éves csimpánz

2009. júl. 18. 18:15
 6/9 A kérdező kommentje:
41 éves, tehát már nem divatmajom macsóköcsög, de épp a kora miatt kellene, h már érett gondolkodású legyen és ne úgy éljen, mint egy 17éves.
2009. júl. 18. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Hali!Hát érdekes.Általában gondolom egy nő megválasztja alaposan hogy ki tudná a gyerekét szeretni,nevelni.Te gondolod hogy ettől a férfitól kéne gyerek? De mindegy is mert ha a családnál fontosabb neki a kondibérlet akkor akár ott is alhat, azt csá.
2009. júl. 18. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarok tőle gyereket. Már a válást is fontolgatom, mert így ennek semmi értelme. Hiba volt a házasság. szerencse, h még nincs gyerek, de szerencsére nem vagyok olyan hülye, h ebben a helyzetben szüljek neki.
2009. júl. 18. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Először is: ha cigizés mellett gyúr, nem lesz hosszú élete. Elég logikus a dolog: a cigi tönkrevágja az ereket, amiket ugye folyamatosan megterhel, a következmény néhány éven belüli agyvérzés vagy szívinfarktus. Én elsőkörben pszichológushoz küldeném, mert elég kemény függő.

De ez még mindig nem lenne ok arra, hogy így viselkedjen, szóval amiket leírtál, ez már bőven válóok. Sok sikert!

2009. júl. 20. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!