Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mikorra fogom túltenni magam ezen?
Sziasztok!
Nagyvonalakban: bekerült az életembe egy jó pár évvel idősebb pasi, együtt voltunk pár hónapig, meg akartam tudni a sok tudatlan pasi után, milyen egy igazi tapasztalt pasi. Imádtam a tapasztaltságát, eddig nem szerettem a szexet, sőt, kerültem, vagy túl akartam lenni rajta...akikkel eddig összejött azokkal szinte semmilyen nem volt....de vele imádom a szexet, megőrülök ha már egy nap nincs semmi...most viszont már nem vagyunk együtt, de még összejárunk....(nem kell lenézni emiatt, nem én vagyok az egyetlen...) nem bírok meglenni nélküle, én szeretem, ő viszont már csak szexként néz a dologra, és ez nekem nagyon rossz. Hogy fogom elfelejteni őt? hogy fogom túltenni magam ezen? sose fogok ilyen pasit találni akire ha ránézek így beindít és ennyire oda leszek érte, és a szexben is isteni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!