Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit ajánlatos csinálni?
Figyelt kérdés
A barátom akivel 3 hónapja együtt vagyok egy ideje furán viselkedik.Egy hete jött el az egyik legjobb barátja hozzá és azóta csak vele szokott lenni.A barátnőimet esténként hívogatja nekem meg még csak sms-t sem ír.Az egyik ismerősöm pedig pár napja mondta hogy látta a haverjával meg 3 lánnyal biciklizni. El is hiszem neki mert nem szokott hazudni és hát ezt nem tudom mire vélni. Az ilyenek miatt lassan már ki is szeretek belőle.(talán már tényleg nem is érzek semmit iránta). Na de ha a barátja elmegy egy megint találkozni akar velem és magyarázkodik meg azt fogja kérdezgetni hogy neki hiszek vagy a (fiú)barátomnak.2012. aug. 2. 09:15
1/2 anonim válasza:
3 hónap még nem sok idő , nem érdemes így kezdeni egy kapcsolatot ,habár lehet hogy csak valami félreértés
2/2 anonim válasza:
Hát a kapcsolatok jelentős része mindig így végződik. Őrülten szerelmes lesz a lány, minden jó tulajdonságát felnagyítja, a rosszat észre sem veszi majd mikor kezd a rózsaszín köd eltűnni rádöbben te jó ég ki ez a gyerek? Csak te hitted azt, hogy a barátod megváltozott pedig mindig is ilyen volt... a hiba benned van. Innen is látszik mennyire nem mertek őszintén beszélgetni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!