Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, számotokra hogy néz ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, számotokra hogy néz ki egy "természetes lány"?

Figyelt kérdés
A külsőre értem
2012. aug. 1. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm azt vallja, hogy utálja a műkörmös, agyonsminkelt, szolibarna, festett hajú csajokat.

A legutolsó barátnője pont ilyen volt.. Hosszú hegyes műköröm, naponta 6kg alapozó, szemfesték, csokibarna bőr, festett vörös haj...

És nem csak 1-2 alkalom erejéig voltak együtt, hanem 4 hónapig. Nem értem én a férfiakat....

18/L

2012. aug. 1. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:

23:19 <- Ahhoz hogy valamiről jó véleményt lehessen alkotni ki kel próbálni.

Így elsőkéből jönnek a tapasztalatok, és le lehet vonni a pontos következtetést!

Szerintem a haverod is így állt a dologhoz. (vagy csak képmutató) :D

2012. aug. 1. 23:47
 13/14 anonim ***** válasza:

23.19 vagyok

Én arra gondoltam, azért van vele, hogy a haverok előtt villoghasson a csajjal. Mert az milyen menő, ha egy focistának cicababa a barátnője... :) De azért 30 évesen lehetne már ennyi neki.... Vagy ki tudja. :)

2012. aug. 2. 00:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgy, hogyha reggel fölébredek mellette, akkor ne tekerjem hátra a karját, és kezdjem el vallatni, hogy hová lett az a csaj, akivel tegnap összejöttem. Mert például annyira jól sminkel, hogy már szinte maszkmester, és rá sem ismerek. Meg az se természetes, ha a fél teste szintetikus anyagokból épül fel (pl. mell). De az eltúlzott dolgok (pl. csavarhúzókészlet műköröm) sem azok.
2012. aug. 2. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!