Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki úgymond " meg tetszett" többi lenni?
Figyelt kérdés
Szóval pár hete ismerkedtem meg egy fiúval interneten (fb) és már annyit beszélgettem vele hogy kezdek beleszeretni és ezt valamilyen szinten ő is viszonozza.. (vagyis legalább én úgy vettem eddig észre). na de itt jön a bökkenő . ennek a fiúnak pont a legjobb barátnőm tetszett/vagy még lehet hogy most is tetszik. A barátnőmnek is bejön úgy látom. Már vesztünk össze és a fejemhez vágta hogy én féltékeny vagyok rá meg stb stb.. és ez igaz is egy kicsit. Nem akarom megbántani a barátnőmet de viszont nem akarom a fiút sem hanyagolni.. mit tegyek ilyen esetben?2012. aug. 1. 21:38
1/6 anonim 

válasza:

előzd meg a barátnődet mielött ö szerzi meg :D
2/6 A kérdező kommentje:
uhhh xd akkor ki törne a világvége..xD
2012. aug. 1. 21:43
3/6 anonim 

válasza:

mérlegelj! megéri összeveszni a barátnőddel azért a fiúért?
4/6 anonim 

válasza:

Hát akkor eljött az epikus pillanat.
választanod kell:a pasi vagy a barátnőd
5/6 A kérdező kommentje:
:\
2012. aug. 1. 22:17
6/6 anonim 

válasza:

Vagy, ha debreceni vagy ismerkedj meg velem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!