Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú akivek most járok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dzsenii. kérdése:

Van egy fiú akivek most járok 12-13 évesek vagyunk, De facebookon nem g ne írjuk egymásnak hogy szeretlek. Én elakarom kezdeni, De hogy? Írjatok

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne, ne írjad! Ez olyan butuska divat, hogy teleírjátok egymás falát, hogy ennyire meg ennyire szeretlek. Ez csak rátok tartozik kettőtökre. Írjatok privátban.
2012. aug. 1. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:

1. lépés: megnyitod a kis chat ablakot.

2. lépés: bepötyögöd a megadott betűket.

3. lépés: megkaptad a kért szót.

4. lépés: ENTER-re kattintasz.

ugye milyen egyszerű?!

L/16

3/11 anonim válasza:
Emberke :DDD Még azt sem tudod,hogy mi a "szerelem" .. a szerelem nem abból áll,hogy közösségi oldalokon is mutogatjátok másoknak szavakkal ,hogy : "SZERETLEK" .. , ez hülyeség, éreztetni kell a másikkal , nem írogatni össze-vissza.. avval semmit sem érsz el!;)
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mi 21-24 évesek vagyunk évek óta együtt de még sosem árasztottuk el egymást facebook-on azzal, hogy szeretlek? Minek? Mondjuk egymásnak ha együtt vagyunk, ez nem másra tartozik.

(Amúgy bocsi, de nekem ez olyan fura, én 12 évesen még barbieztam, és eszembe nem jutott járni valakivel. Mi lesz így később? Nem bántásból, csak nekem fura.)

2012. aug. 1. 21:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Jólvan na! Hát engem nem érdekel a barbie baba! Tanácsot kértem, olyan valaki válaszoljon aki tud is ne olyan aki nem!kösz!:-)
2012. aug. 1. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, a neked tetsző tanács:

jajjj, nagyon szercsizleeeeekkkk! Imádlakkkkk! <3<3<3

1etlen cerelmem!

Loveeeeeee! I love you!

Ilyenre gondoltál? Aki meg véleményt mer mondani, a mind hülye, ugye? Nem csak kicsi vagy és butuska, de még bunkócska is.

2012. aug. 1. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
De most mégis milyen tanácsra vágysz kedves kérdező? Mindenki a maga módján a tudtodra atta hogy gáz amit csinálsz... talán ha ennyien így gondolják akkor van benne némi igazság nem igaz?
2012. aug. 1. 21:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy sokan így gondoljátok, de nem csak én vagyok "bunkócska" tudom hogy soka azt kondoljátok kiskori járás nincs , de akkor igen is tévedtek, na mind1!ha tudtok is valamit légszi akkor írjatok, köszii
2012. aug. 1. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Én annyit tudok, hogy csesznék rá, hogy kiírná e vagy se hogy szeret, ha végre ezt mondaná nekem, személyesen a szemembe... Különben meg fent sincsen ott jelenleg, szóval nekem mindegy lenne.

Viszont elmondom, hogy van egy ismerősöm aki a barátnőjével facebookon élik meg szerelmi életük egy részét, ami azt jelenti, hogy:

- mindennap kiírnak legalább egy olyan mondatot amiben kifejezik, hogy milyen kedves volt a sors hozzájuk, hogy egymás útjába sodorta őket az élet

- lájkolják egymást folyamatosan, de még saját magukat is

- együtt laknak, de kommentben beszélik meg, hogy na most már lefeküdnek pihenni és egymást hívogatják az ágyba

- és 3 naponta kb min. 1-szer közlik egymással a közösség előtt, hogy "szeretlek".

No ebből azt akartam kihozni, hogy marha idegesítő tud lenni, mert ez nem tartozik ilyen formában senki másra, csak rájuk. Néha elmegy, de állandóan már katasztrófa...

Én azt mondom neked, mint már tapasztaltabb:

ne az interneten éld át a szerelmet, hanem személyesen! Nem leszel attól boldogabb ha kifirkantja, hogy: szeretlek, de nagyon szeretlek! - amikor élőben meg marhára nem biztos, hogy úgy csinálja a dolgokat.

Különben meg szerintem kicsit korán kezdted a dolgot, mármint a párkapcsolati témát. Ki fogsz égni, mire oda jutsz hogy családot akarnál. Na meg elmegy a szép gyerekkorod a gondokkal meg a szenvedéssel, a szerelmi bánattal. 15-16 éves korodig simán ráérnél még. Jó, lehetsz szerelmes de azért ez már kicsit más attól.

Véleményt kértél, én adtam. Remélem nem volt sértő a számodra, nem annak szántam!

Ui.: Ha szereted és együtt is vagytok, akkor azt a szót a legkönnyebb leírni szerintem, mert az kikívánkozik az emberből.

2012. aug. 1. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:

ha igazán szerelmes lennél, nem tennél fel ilyen kérdést, és nem azzal akarnád kimutatni az érzelmeidet, hogy facebookon irogatsz ilyesmiket. komolyan, csókolóztatok már, vagy bármi? előben mondjátok egymásnak, hogy szeretlek? hogy jöttetek össze? ez a tipikus: járunk? aha! ??

ha igen, akkor tényleg nincs értelme a 'kiskori járásnak'...

2012. aug. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!