Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jártál már valakivel sajnálatból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már valakivel sajnálatból?

Figyelt kérdés
Pl. annyira oda volt érted, állandóan rajtad lógott és leveleket írt hogy megsajnáltad és annak ellenért hogy nem is tetszik járni kezdtél vele?
2009. júl. 18. 02:14
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Én még nem, szerintem ennek semmi értelme. Én biztos nem járnék senkivel sajnálatból. Ez egyik fél számára sem okoz örömet. Felesleges. Ne csinálj ilyet.
2009. júl. 18. 02:24
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
sajnos igen...de nem sokáig
2009. júl. 18. 02:26
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Nem, még sohasem, de nem lett jó vége, mert az illető azt hazudta, hogy nem szerelmes, legyen csak szex. Így is lett, de kiderült, hogy odavolt értem és azért hazudott, hogy egy picit velem lehessen. Természetesen tönkretette saját magát, én meg nem tudtam hogy segíteni neki.

Nem szabad ilyet csinálni.

2009. júl. 18. 02:33
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem és nem is tennék ilyet! Ha valaki tényleg szeret, akkor biztos van benne annyi tisztelet, hogy nem erőlteti rám magát és el tudja fogadni a döntésem, hogy NEM KELL. Szerintem.
2009. júl. 18. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:
nem és nem is fogok. ha nem tetszik akkor lapátra teszem.
2009. júl. 18. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos igen.:S 3 hónapon át.

Teljesen belém volt zúgva, kicsit megsajnáltam, hogy már majdnemhogy fél éve próbálkozik, miattam le is fogyott, és a haját is megcsináltatta olyanra, amilyen nekem tetszik... Ezek után nem tudtam neki nemet mondani. Gondoltam, majd lehethogy beleszeretek, ha elkezdünk járni. Meg hát úgysem volt épp más udvarlóm, úgyhogy belementem. De a csóknál több nem történt köztünk. Olyanok voltunk mint a jó haverok. Próbáltam vele szakítani, szakítottam is 1 hónap után, de könyörgött, hogy adjak neki még egy esélyt, és hülye voltam, megint összejöttünk. Utána még 2 hónapig jártunk, és végül tisztáztam vele, hogy ez így nekem nem megy, nem érzek iránta semmit, olyan nekem, mint egy jó haver. Teljesen kibukott. Látszott rajta, mennyire letört... attól független 2 héttel a szakításunk után már egy másik csajjal járt, szóval ez elég lol.

Utána megfogadtam, hogy SOHA többé nem járok olyannal, aki iránt nem érzek semmit, aki nem tetszik...

Borzalmas volt átélni azt a pár hónapot. Annyira rossz érzés volt, hogy olyannal járok, aki teljesen belém van zúgva, én pedig nem érzek iránta semmit. Ha visszapörgethetném az időt, akkor semmiképp nem mennék bele. Ezzel Őt is csak jobban megbántom, és nekem is elég s*ar érzés ilyen kapcsolatban élni.

16/L

2009. júl. 18. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Igeb.Nem volt lába megsajnáltam, hazavittem.
2009. júl. 18. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, én mindig, és elhiheteed,h semmi jó nem lesz belőle, ha eleinte nem jön be meg nem leszel belé szerelmes.
2009. júl. 18. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!