Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ismerjem meg anélkül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerjem meg anélkül, hogy ne tűnjön randinak?

Figyelt kérdés
Szóval nem szeretnék nyomulósnak tűnni, ezért nem szeretném vaktában randira hívni. Hogy ismerjem meg a lányt?
2012. aug. 1. 00:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kérd el az MSN-címét ott pedig beszéljétek ki a közös ismerősötöket aztán rátérsz arra hogy milyen ember is valójában ő
2012. aug. 1. 00:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Akkor mit akarsz, hogy minek tűnjön?

Szerintem vedd fel a kapcsolatot, hívd el ide-oda, azután majd a reakcióból úgyis látod, hogy miképpen alakul a helyzet, és a lehetőség...

2012. aug. 1. 00:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Elvileg amikor én elhívtam a volt csajomat filmet nézni hozzá (xD) ő randinak vette, én nem, szóval nemtudhatod, mit tegyél...de pl facén vagy személyesen beszélgetve megismerheted, amit úgy tehetsz meg h sétálsz vele, elkíséred vhova... nekem legalábbis így sikerült.

15/F

2012. aug. 1. 00:04
 4/11 anonim ***** válasza:
a volt csajomat úgyértem, hogy nem a volt csajomat hívtam el, hanem hogy 2 napja szakított :'/
2012. aug. 1. 00:05
 5/11 A kérdező kommentje:
de a lányt nem ismerem! CSak haverok mutatták nekem facen és megszeretném ismerni, mert jókat hallottam róla. Oké, mi fúk vagyunk de a lányoknak nemtudom hogy esne, hogyha egy vad idegen elhívna sétálni, vagy akárhová.
2012. aug. 1. 00:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó bejegyzésedet kicsit átragozva el is küldheted neki.
2012. aug. 1. 02:11
 7/11 anonim ***** válasza:

atya ég de béna kommentek!!!!

itt egy tipp ami hatásos:

a városban egy csomó helyen van olimpia kivetítés. mond hogy Te mész este szurkolni a magyaroknak a barátaiddal és ha van kedve csatlakozzon. így sokkal magabiztosabbnak tűnsz, nem tud visszautasítani legfeljebb azt mondja hogy ő nem jön.. ennyi!

DE

mindenképp menj el oda amit mondtál ,mert a csaj lehet hogy mégis megjelenik... innentől sinen vagy. ha meg nem jön tényleg akkor legközelebb elmeséled hogy pedig milyen jó volt a hangulat, sajnálhatja hog nem volt ott. így senkinek nem ciki

2012. aug. 1. 10:36
 8/11 A kérdező kommentje:
az utolsó jól hangzik a többieknek pedig kösz, de tényleg béna tanácsokat adtatok! :D
2012. aug. 1. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:

(3madik kommentelő vagyok)

hát lehet hogy nem ratyi a tanácsom, de nálam bevált, szóval csitt :D

de az utsó tanácskozónak elismerésem :D tényleg jó ötlet :D

2012. aug. 2. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:

mért írok mindent félre ? xD

mondom

LEHTET hogy ratyi a tanácsom.... xDD

2012. aug. 2. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!