Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sexylady kérdése:

Veszekedtünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este összevesztünk egy egészen apró hülyeségen... tulajdonképpen egy játékon... az a lényeg, h ő ott lealázott, és nekem az nem esett jól, mert mindig az van, hogy addig csűri csavarja a dolgokat, hogy biztos neki legyen igaza, és én mindig háttérbe szorulok. Akkor tök higgadtan közöltem vele, hogy ezt szerintem ne nagyon hozza fel, ne hecceljen vele, mert ezzel meg sikerült sértenie. Nos azóta nem hív, nem jön fel msnre szem, sms-t sem kapok. Hívjam én őt? Nem szeretném, mert most az egyszer ő törjön meg... De mégis irritál h nem keres, h számára ennyire közönyös... Nem haragszom a veszekedés miatt, de mégsem akarok én behódolni:S mit tegyek?
2009. júl. 17. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, majd fel fog hívni. Ha nem akkor pedig nem lehetsz fontos neki és akkor lépj tovább.
2009. júl. 17. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Jójó, tudom büszkeség, meg azért jó érzés ha a másik keres. De gondold magad a barátod helyébe. Szerintem egy kapcsolatban nem kellene ilyeneken gondolkozni hogy keressem-e vagy nem. És ő mikor fog keresni. Nem hiszem hogy a taktikázás gyümölcsöző lesz a későbbi időkben is... én nem hiszek a kapcsolatban lévő "férfi-női" különbségekben. Egyenértékűek vagyunk egy kapcsolatban.
2009. júl. 17. 21:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem taktikázni akarok, és még egyszer sem tettem ilyent, általában veszekedés után (egyébként ritkán veszekszünk) én kérek bocsánatot, és hívom, stb... pont azt akarom elérni h egyenrangú legyen a kapcsolat, és most őt érzem sorosnak, hogy ha megbántott, engeszteljen ki
2009. júl. 17. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ez a taktikázás!
2009. júl. 17. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!