Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a huszonéves fiúk akik tizenéves lányokkal járnak, nem érzik magukat szánalmasnak?
1; az elsőnek igaza van
2; sok a huszonéves önértékelési gondokkal küzdő srác
3; sok a 20onéves nagyon dögös, megközelíthetetlennek tűnő lány
3-a; ezeknek a lányoknak a jó része nem akar a plebsből kikerülő, egyébként normális srácokkal lenni, inkább magasabbra tör, ha nincs is komoly kapcsolata, inkább ribancoskodik, vagy "szingli de nem adja alább
4; sok a tizenéves lány, aki már nagylánynak gondolja magát
a; akár a hormonális változások miatt
b; osztálytársak meséi hergelik
c; kivagyiságból
d; szülőkkel és az egész világgal szembemenés dicső elhivatottsága miatt
e; szerelmes
így a huszonéves srácok számára ideális vadászterület a tizenéves lányok. akiket akár az önnön naivitásuk, hiszékenységük, akár a szerelmük, vagy vágyaik miatt ki tudnak használni.(tisztelet a normálisaknak, akik tényleg komolyan gondolják a kapcsolataikat)
16 vagyok, 20éves barátom van már 1éve és 7hónapja :)
Tudod, nem mindenkinek kellenek a kis sejemb.u.zi 17-18éves fiúcskák akik apuci elkényeztetett porontyai. Tényelg egy FÉRFI kell! Nem pedig komolytalan "csitrik" mondom ezt 16évesen, igen. Énis azvagyok még, ha a koromat nézzük, de vannak 15-16-17éves lányok akik nem plázamacskák és nem egy kigyúrt pénzes focista az álmuk ha valkai aki melett megkomolyodhat és komoly kapcsolatot építhet ha az nemis tart majd örökké, de bár lesz egy komoly kapcsolata az élete során, amit nem minden mai 15-16-17éves lány mondhat el,ugyebár?;)
Mert hogy miért is lennének szánalmasak?
Amúgy még érteném is, de az első példád ku*va szar. Én 22 éves vagyok és minden fennakadás nélkül járnék 16 éves lánnyal.
Ez 6 év korkülönbség. Simán belefér.
Amúgy jól írtad. Nem véletlen van ez így. Nincs sikerük a korabelieknél. Egy 20-22 éves nő már a harmicasok faszára vágyik. A tutiba szeretnének beleülni. "Tapasztalt, meg van az egzisztenciája."
A másik oldalról pedig, mit akarnék én tőlük? Alsóhangon 10 évig még nem szeretnék gyereket, családot alapítani. A húsz feletti lányok pedig már többségében mind arra hajtanak. Mondjuk nem a huszas éveik elején járók hanem mondjuk a 25 körüliek.
A 20 éveseknál pedig a gond majdnem ugyan az. Mint mondtam tíz évig gyerekről hallani sem akarok. Az egy 20 éves nőnek azt jelenti, hogy max 30 éves korában lesz valami. Hát a többség erre zsigerből nemet mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!