Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy éreztétek, hogy se a párotokkal, de nélküle se nem tudtok élni, mit választottatok?
Figyelt kérdés
inkább nélküle, vagy inkább vele?2009. júl. 17. 15:14
1/4 anonim válasza:
aranyközépút. haverok maradunk és így se vele se nélküle.
2/4 A kérdező kommentje:
ha szeretem, nem érem be a barátsággal. Érzem, hogy az első adandó alkalommal áthágnánk a barátság határait.
2009. júl. 17. 15:39
3/4 anonim válasza:
hát akkor inkább vele, én vagy szeretem vagy nem. ha szeretem vele ha nem akkor nem érdekel.
4/4 anonim válasza:
ugyan ilyen helyzetben vagyok. neha vele neha nelkule. sajnos ez ilyen. mi ugy oldottuk meg, hogy nem talalkozunk minden nap, de vannak kozos programjaink, ha megkivanjuk egymast, akkor szex, ez addig mukodik mig vki meg nem unja. mi jol elvagyunk sztem, e mellett szabad vagyok en is, meg o is. tehat ha vki mas kerul kepbe, nincs akadalya annak, hogy ne letesitsunk massal kapcsolatot. tudom eleg furan hangzik, de csak igy mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!