Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen sűrűn kaptok virágot a párotokról?
Figyelt kérdés
csak ünnepekre kaptok ilyesmit, vagy esetleg csak úgy, mikor eszébe jut venni egy szál virágot? ... ti szoktatok "csak úgy" apróságokat adni neki? kort, nemet légyszi :)2012. júl. 30. 14:49
1/6 anonim válasza:
Én egyáltalán nem szoktam kapni (:(
18L
2/6 anonim válasza:
Én nem szoktam a páromnak virágot adni, mivel az nem letépve szép. Az más kérdés, hogy egyéb tárgyakkal rendszeresen megajándékozom. Van a virágnál szebb is. :) 25F
3/6 A kérdező kommentje:
hát én se sűrűn, ha ez biztat:\ de ahányszor boltba megy, csokit vesz, meg édességet, nem érti meg, hogy jobban örülnék egy szál virágnak...:\:) (meg lassan 1 virág olcsóbb is,mint egy csoki..)
2012. júl. 30. 14:52
4/6 anonim válasza:
Több mint két éve vagyunk együtt, eddig összesen háromszor kaptam virágot. De én magam jeleztem neki, hogy annyira nem dob fel a vágott virágok látványa, jobb szeretem őket élőben csodálni :)
De rengeteg figyelmet, törődést kapok tőle így is, a meglepetés csoki/sör stb. szinte mindennapos, úgyhogy maximálisan elégedett lehetek ilyen téren is.
5/6 anonim válasza:
Másfél éve vagyunk együtt és egyszer sem mert pár óráig-napig szép,aztán elhervad. Ő inkább az időt álló ajándékokat részesíti előnyben:)
6/6 anonim válasza:
A virágnál nincs jobb dolog.:) Még letépve is szép, a virág az virág. Attól is függ kitől kapod.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!