Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féléves évfordulóra milyen ajándékot adjak a barátomnak? (részletek lent)
Lassan fél éve vagyok együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást, mindkettőnknek ez az eddigi legjobb kapcsolata. Féléves "évfordulónk" alkalmából elutazunk kettesben nyaralni, ez már magában nagy ajándék mindkettőnknek és hatalmas élmény, de én szeretném meglepni még valamivel. valami tárgyi, maradandó dolgot szeretnék, amiről mindig eszébe jutok.
ti mit adnátok/adtatok a párotoknak ilyen alkalomra? ötleteljetek légyszi!:) köszi
20/L
26/F
Én ott helyben szereznék be valami emléket, őszintén szólva, ha már közös nyaralás. De mi amilyen bolondok vagyunk, az sem kizárt, hogy ott készült képet tennénk a közösen, nyaraláson talált apróságokból készült keretbe...
Csak intézz egy romantikus vacsit szerintem.
Ha mindenképpen akarsz ajándékot venni, akkor esetleg itt van pár:
Lássuk csak... Hát én vettem már neki csuprot, amire a képünk volt rányomtatva, ezüst karkötőt, felsőket (sportos inget, polót), és kapott már ezüstgyűrűt is :D mivel arra nagyon vágyott már :) de ugyanúgy kapott parfümöt is, STR8-et... Persze ezt nem mind évfordulóra, de ötletnek megteszi. Sokan ajánlották már azt, hogy egy albumot készítsek neki, amiben közös képek lesznek és minden második oldalra írok egy személyes mondanivalót, hozzáfűznivalót :) Erre még nem jutott alkalom, de reméljük jönni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!