Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarja vetetni a babánkat! Mit csináljak?
A barátnőm kb. 3 napja szólt, hogy terhes lett és már van is időpontja abortuszra. Felháborított, hogy nem szólt nekem róla és hogy egyedül döntötte ezt el. Én szeretném ezt a babát, mert szuper a kapcsolatunk és imádom is a barátnőmet. Úgy érzem minden stimmel és boldogok lehetnénk, de ezzel kiábrándított.
Minden érvvel próbálkoztam már, hogy enyhüljön a szive és ne vetesse el, de azt mondja, hogy ő még ki akarja magát élni és nem akar ennyire fiatalon anyuka lenni, hiába mondtam, hogy a családunk úgyis támogat majd és segít nekünk és a sulit sem kell abbahagynia. Mégis mit csináljak? Ha elveteti tuti elhagyom. 21F
Az én barátnőm édesanyja 20 éves volt, apukája pedig 21. Hála Nekik, hogy nem is gondolkodtak az abortuszban!
A sulit lehet folytatni GYES után is, szóval 2-3 év múlva, az még bőven nem késő, és iskolába sokkal könnyebb visszatérni a GYESből, mint egy munkahelyre, ami vagy megvár vagy nem.
Gondoljon inkább arra, hogy ha majd munkát fog keresni, akkor a munkáltatók szíves-örömest felveszik majd, mivel már nincs GYESen.
Én mindenféleképp a Te oldaladon állok, kérdező, én is megtartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!