Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj felmenni facebookra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj felmenni facebookra ha a barátnőm is fent van?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban vagyunk. Ma búcsúztunk el egymástól és annyira fájt hogy ott helyben elsírtam magam a lány előtt. Ha fent lesz holnap vagy holnapután facebookon, nagyon rossz érzés lesz látni. Mit tegyek ez ellen? :'(
2012. júl. 29. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom igazából nekem is van hogy fáj ha valaki olyan van fen akit szeretek vagy szerettem, vagy azért mert nem merek ráírni, vagy mert...nem akarom hogy rámírjon mert tudom hogy nem lenne már igazi témánk....na szóval, sajnos csak te tudhatod ennek az okát :/
2012. júl. 29. 23:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne menj fel facebookra...
2012. júl. 29. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Hülye vagy? Örülsz, hogy látod... Amúgy jó is nektek, mert a távkapcsolat méginkább összefűzi a két félt. Nincseneke folyton együtt, hogy beleunjanak egymásba.
 4/12 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Mennyi a távolság? Milyen gyakran taliztok?

Ezért nem kezdek távkapcsolatba olyannal aki nem elérhető egy órán belül.

5/12 A kérdező kommentje:
Na jó, de mit tegyek a szomorúság ellen?
 6/12 A kérdező kommentje:
90 km a távolság. Autóval kb másfél óra. 14 évesek vagyunk, én Szeptemberben leszek 15 éves.
2012. júl. 29. 23:19
 7/12 A kérdező kommentje:
A közeljövőben sajnos nem fogunk tudni találkozni. Lehet az őszi vagy a téli szünetben. Mert a szüleimnek nincs olyan jó állásuk sajnos. Most a nyári szünetben kétszer találkoztunk. Az előző hónapban 3 napra, és most is 3 napra.
2012. júl. 29. 23:21
 8/12 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Vegyetek mindketten egy diákjegyet és taliztok valahol félúton.
2012. júl. 29. 23:27
 9/12 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Vagy az egyikőtők menjen koliba a másik városába.
2012. júl. 29. 23:31
 10/12 anonim ***** válasza:
áh...bocs de ennek így nem sok értelme van...de ha több örömet okoz mint amennyi szenvedést a hiány akkor jó....
2012. júl. 29. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!