Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam 4 év után. Olyan nehéz. Hogyan tegyem magam túl rajta?
szerintem előbb pihentesd a dolgot. (mármint a pasizást)
ha ennyire komoly és mély, tartalmas kapcsolat volt, én biztos "gyászolnám" egy ideig. szerintem egy-két hónapig foglalkozz csak magaddal.
Mindig ezt mondom és nekem is ezt szokták tanácsolni: Idő, idő, idő. Csak az segít majd és enyhíti a bánatod.
L, 18
Igen még mindig azzal vagyok akivel csk azért jöttem össze annó,hogy elfelejtsem az első szerelmemet.Mondjuk nem tudta,hogy azért jöttem össze vele,hogy segítsen felejteni.Akkor mondtam el csak neki mikor már teljesen biztos voltam benne,hogy ne érzek semmit az exem iránt.Azt mondta akkor,hogy ha ezt tudja akkor elhagyott volna.De akkor már 1 éve együtt voltunk és nagyon szerelmesek voltunk!:)Született egy kislányunk is azóta.
Hogy hogy gondolok rá?Jó érzéssel és csak a szép emlékekre!Minden téren ő volt az első és gyönyörű volt!De nem mentem volna vissza hozzá!
Ez az élet rendje!Az első szerelemnek el kell múlnia!
Kitartás!Most még fáj de hidd el nem sokáig lesz így!
Most látom csak milyen ügyesen fogalmaztam!:D:D
Bocsi!
Minden eddigi kérdésedet elolvastam, és válaszoltam is. Tudod, én vagyok aki ugyanilyen cipőben járt, ugyanúgy 4 éves kapcsolatnak vetettem véget, csak én 19 évesen. Én is nagyon ragaszkodtam hozzá, mi is az elsők voltunk egymásnak és az exem el is akart jegyezni. Hidd el, hogy tudom min mész keresztül, de egy válaszban csak azt tudnám írni, amit eddig is. Hogyha szeretnéd, akkor MSNen beszélgethetünk, csak írj nekem e-mailt a címeddel :) Ha Budapesti vagy akár bulizni is elmehetünk ketten csajok ;)
20/L
11:32 vagyok.
Jól írta az előttem szóló!Menj bulizni!Beszéld ki magadból!Ezek az egyetlen dolgok amiket megtehetsz,hogy enyhüljön a fájdalom!És a sírás is segít!Az lenne neked most a legjobb ha lenne melletted valaki aki meghallgat és megnyugtat!Nekem annak idején az öcsém mellettem volt.Ne maradj egyedül mert az nem lesz jó!Hívj magadhoz egy barátnődet akinek kibeszélheted magad!
Nem kell sok idő és ha eszedbe jut nem a sírás fog fojtogatni hanem mosolyogni fogsz,hogy milyen szép is volt!Csak ne hagyd el magad!Ok?Az idő segíteni fog neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!