Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekorra eséllyel találkozok valahol egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Aki nem csak szexelne velem, hanem akivel beszélgetni is lehet, nem felszínes, érdekli a másik. Bulihelyek eddigi tapasztalataim alapján kilőve. Akkor marad a "véletlen"?24F2012. júl. 28. 20:16
1/16 anonim válasza:
hogyha nem itt sírnál 24 éves létedre, akkor igen nagy eséllyel
16F
2/16 anonim válasza:
jaj istenem.ne mondd már , hogy nem találsz ilyen lányt.
3/16 ASOT válasza:
a nők pont ilyen pasit akarnak mint te !
4/16 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy sírok, és igen, aki külsőre is bejön az általában felszínes, aki meg nem fog meg azt meg nem akarom hülyíteni. És nem "egy" lányt akarok találni, már nem izgat a heti két új csaj, egy idő után nyaktól lefelé mindegyik egyforma.
2012. júl. 28. 20:20
5/16 A kérdező kommentje:
Első válaszoló amúgy meg 16 éves létedre és a nagy élettapasztalatodhoz képest k_rva nagy az arcod.
2012. júl. 28. 20:21
6/16 anonim válasza:
Erre az esély nulla, mert minden lány felszínes, és a belsőd egyiket sem érdekli.
7/16 A kérdező kommentje:
Hatos válaszoló:én azért ennél optimistább vagyok:) Nagyon sok belsőleg értékes lányt ismerek, csak nem vonzódom hozzájuk.
2012. júl. 28. 21:07
8/16 anonim válasza:
Ezt nem is vitatom, tényleg léteznek belsőleg értékes lányok, de a te belső értékeid őket sem érdeklik.
9/16 A kérdező kommentje:
:DDD
2012. júl. 28. 21:15
10/16 anonim válasza:
Ugyan mért ne érdekelne? Minden nő (néhány kivétellel) arra vágyik a lelke mélyén, hogy találjon egy ilyen pasit.Még azok is akikről úgy tűnik hogy csak a pénzedre hajtanak.Titokban mind arra vágyunk hogy beszélgessünk veletek és szeretnénk tudni mi zajlik a fejetekben csak nem merjük elmondani.Nincs valami nagy élettapasztalatom így 17 évesen de ennyit már én is tudok és elmondhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!