Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mit érezhet v mit akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit érezhet v mit akar, v már semmit sem? (bővebben lent) bocsi kicsit hosszú lesz :$

Figyelt kérdés
Na szóval a volt barátommal majdnem 5hónapig együtt voltunk Ő 18/F én 16/L. De nem rég szakítottunk, ami végül is elég váratlan volt... mindenkit meglepett és el se hitték h ez igaz h Mi szakítottunk... hát én se nagyon hittem el...voltak persze problémák illetve azok a problémák olyanok voltak h pl én amikor 3hónaposak voltunk akörül jártunk részegen egy másik fiúval csókolóztam és nem rég elmentem annak a fiúnak a bulijába (nem történt semmi, csak az rosszuleset neki h elmentem a fiú bulijába) ami érthető is volt h rosszul esik neki de sose szólt egy szót se h zavarná h jóban vagyok a fiúval v akármi sose szólt..merhogy megbízott bennem...oké, a csókot megbocsájtotta én rögtön másnap elmondtam neki h mi történt...és ha ő ment volna félre egy csókkal és utána elakart volna menni annak a lánynak a bulijába akkor én biztos h kiakadtam volna... de ő semmit nem mondott csak utólag ...hát azzal sokra mentem....és akkor egyik este összevesztünk mert mondtam neki h olyan furcsa lett... de ő szerinte nem volt az ... mindegy,veszekedtünk.Másnap találkoztunk és elsírta magát és persze én is mivel gondoltam h ezért sír,mer hogy vége lesz. Rá pár nap múlva találkoztunk egész nap együtt voltunk és kibékültünk,de másnap mondta h még néha bizonytalanság van benne a bizalom miatt, megbeszéltük, hogy akkor pár nap múlva véglegesen dönt, hogy maradjunk együtt v ne...és akkor két nap múlva közölte h folytassuk maradjunk együtt efelől semmi kétsége, én megnyugodtan másnap találkoztunk és le is feküdtünk( Ő neki én voltam az első és nekem is Ő volt az első, 3és fél hónap után feküdtünk le ) de én a szex előtt megkérdeztem tőle h biztos magában minden ok lesz stb... mondta igen igen minden biztos ok lesz nyugodjak meg. Elhittem neki...erre este beszéltünk telefonon és megint feljött ez a bizonytalansága...én mondtam neki h most már tényleg döntsön mert ezt már én sem bírom... úgy volt, hogy másnap találkozunk de éreztem-tudtam h akkor ott fogja kimondani h legyen vége ezért inkább ugymondd "vége lett " telefonon keresztűl, és akkor kérdezte tőlem h akkor nem is találkozunk holnap? Én meg mondtam h nem, minek találkozzunk?! Ez az egész kb két hete volt azóta mindig rámírt msnen fel is hívott egyik nap ...én egyszer sem kerestem őt, néha úgy éreztem van esély még arra h mi ketten újra együtt, néha meg nem... pár nap múlva egésznap együtt leszünk egy esemény miatt és kiváncsi leszek h lesz e valami köztünk v nem...még mindenhol kint van neki h kapcsolatban meg a kép is... de viszont néha meg úgy érzem h tényleg végleg vége. Én ha őszinte akarok lenni és a szívemre hallgatok újra összejönnék vele, de ha az eszemre akkor nem mert nincs rá szükségem, hogy játszadozzon velem. Nektek erről mi a véleményetek? Elnézést amiért ennyire hosszú lett, de kiváncsi vagyok a véleményetekre. Előre is köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 16. 23:33
 1/9 A kérdező kommentje:
*ha valami nem érthető, azért elnézést kérek-elég bonyolult :S De kérdezz nyugodtan, és bocsi még egyszer :S :)
2009. júl. 16. 23:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a szívedre halgass

és te is lépj azon az eseményen mert ha én a fiú helyébe lennék nem bisztos h mernék csinálni valamit

by:1x élünk

2009. júl. 17. 00:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Én szted mit tegyek? Azon gondolkodtam, hogy talán felhoznám ezt a témát, hogy erről még is beszélgetnünk kéne, hogy most mi van és mi lesz... én nagyon nem vagyok az a tipusú lány aki kezdeményez vagy valami ilyesmi lépést tesz :$ :S mindig ő volt az aki kezdeményezett... persze az első szakításkor tepertem kicsikét mert ott akkor kellett is... szóval szerinted most mit tegyek majd? igen egyszer élünk, csak félek.. köszi a választ amúgy :)
2009. júl. 17. 00:37
 4/9 anonim ***** válasza:

hát most nem muszály teperni??

én a helyedbe megpróbálnám egy nyugis helyre vinni ahol csak ketten vagytok és megbeszélni

küzdeni kell a blodogságért

2009. júl. 17. 00:46
 5/9 anonim ***** válasza:
*boldogságért
2009. júl. 17. 00:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom...csak azért megalázkodni sem szeretnék előtte, de igen ezt fogom tenni h majd elmegyek vele valahova nyugis helyre beszélgetni és ha ő nem hozza szóba akkor majd én.Meg majd kiváncsi vagyok h ő fog e felém közeledni ahogy régebben v nem...de minden esetre szerintem biztos fogok vele erről beszélni... köszönöm a választ :)
2009. júl. 17. 00:52
 7/9 anonim ***** válasza:

hajrá!!!!

sok sikert!!!!

2009. júl. 17. 10:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Csodálkozol h bizonytalan amikor smároltál egy másik pasival, aztán még el is mentél hozzá??? Attól h nem szólt semmit bakker gondolhattad volna h mennyire szarul fog neki esni!!! Ezt mondani kell? A minimum az h a közelébe nem mész annak a srácnak, ha már ilyen hülyeséget csináltál. Még gyerek vagy egy komolyabb kapcsolathoz, mert nem tudod megbecsülni azt akit "szeretsz" (állítólag). Ha megcsalod ne várd h egyik napról a másikra elfelejti, de t emég rátettél egy lapáttal, és még1szer belerúgtál szegény srácba h elmentél abba a buliba. Sajnálom a srácot.üdv
2009. júl. 17. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is vmi ilyen helyzetben vagyok,hirtelen lett vége csak nekünk 22hónapig tartott.De nálunk nem volt megcsalás v ilyesmi úgyhogy kibékültünk.sztem ha ezen túl tudtok lépni akk megéri még egy esélyt adni magatoknak! hajrá!!!
2009. júl. 17. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!