Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neki van igaza, és nem kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki van igaza, és nem kellett volna hisztiznem? 16/L Honey

Figyelt kérdés

Most volt egy órája kb. Nagyon ideges vagyok!!!

Szóval az van, hogy Anya itthon van most két hétig, szabin van és kitalálta, h addig nem aludhat nálunk barátom. Az mindegy miért hosszú. Még kedden mondtam neki, hogy ma bemegy mégis, és itt lehet. Azt mondta oké, persze jön. Szóval így volt megbeszélve. Este 8kor hív, hogy menjek be a Keletibe (nekem fél óra), mert hogy ő találkozni akar vmi haverjával. Mondtam, hogy nem megyek ma már sehova, mert ötkor keltem, négy órát aludtam, egész nap rohangáltam és fáradt vagyok. Ja és holnap ötkor kelek megint. Közölte, h megbaszhatom és csá. Visszahív, hogy hogy elcsesztem a dolgokat, mert h még felugrottunk volna pár ismerőséhez kicsit... És hogy menjek már. Elmondtam még egyszer, hogy miért nem fogok kimenni. Oké. Közölte, h akkor ez van. Rá egy percre hív, hogy jól vana kkor kimegyek... Mondom nem kell, már lefeküdtem aludni, maradj ott. Kijött volna, aztán elkezdett volna izélni, h mit össze hisztizek meg mit tudom én és nem volt kedvem hozzá, még azt is hallgatni.. Megsértődött.

De amúgy mindig ez van nem az első eset, hogy megbeszéltünk vmit, és az nem úgy van, mert ő éppen fél órával hamarabb kitalálja, h változott a program. És ez nagyon idegesít már. Alig vártam h jöjjön már át meg minden, ez az egyetlen napunk és akkor is ez van...

2009. júl. 16. 21:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azért hisztizett be, mert látni akart. És at akarta legyek vele. És nem menőzni akar, nem is szoktunk veszekedni. Meg most 4 hónapja vagyunk együtt. Még jó, h akarja h megimerjem azt a társaságot amiben van. Olvasd el a kérdést amit belinkeltem. Sok baja van.
2009. júl. 16. 22:29
 12/19 anonim ***** válasza:
.
2009. júl. 16. 22:39
 13/19 A kérdező kommentje:
22:39: ezzel mit akartál mondani?
2009. júl. 16. 22:40
 14/19 anonim ***** válasza:

21:59-es vagyok, megint.

Elolvastam a másik kérdéshez a szöveget.

"Hívtam és lerázott, hogy most fáradt." Ha ő lerázott, és te szó nélkül eltűrted, ugyan már ő miért nem képes ugyanezt megtenni veled szemben? A választ már megírtam.(mert gyerekes)

"polgárháború közeleg." Nem nevetséges, igaza van. A leírtak alapján, az a baja, hogy egyszerűen több terhet vesz a nyakába mint amit kéne. Mások terheit. Azért nem bírja! Azt hiszi, hogy nélküle nem oldódik meg semmi, ott akar lenni mindenhol, és megfelelni mindenkinek... és ha ez nem jön össze, ideges, depressziós,befordul, mert önmagát hibáztatja.(ez is csak azt mutatja mennyire nem érett) Ugyanez történt most is, találkozott a barátaival, elhívták, velük is akart lenni, de meg veled is, ezért felhívott, s mikor Nem-et mondtál ideges lett, káromkodott.

Arra a barátodra akivel 2 évig voltál együtt ezt írtad:

"az egyetlen bajom az volt vele, h túl jó fiú" Nos, lehet hogy ezt nem szó szerint értetted... De az biztos hogy most még egy nála is jobb fiút fogtál ki. Egy olyat aki mindenkinek és mindenben meg akar felelni, de a gyerekessége, makrancossága viszont megakadályozza ebben.

Magától nem fog megváltozni! Megpróbálhatsz változtatni rajt... ha ő is akarja. Próbáld meg megértetni vele hogy nem kell mindent saját magának megoldania...

2009. júl. 16. 22:54
 15/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

Am tök véletlen kiszúrtam ezt a topikon mert az érintett hölgy elöl hagyta a laptopot :) Én lennék az érintett akiről szó van. Csak azért írok hogy, tudjátok rossz indulat engem sosem vezérelt, meg persze úgy is látni fogja ezt a kedvesem :) néha könnyebben kifejezi magít az ember írott formában. A csúnyácska szavaknak én idáig úgy éreztem hogy inkább mókásabb formában hangznak el, mint komolyan, hát igen lehet így is érteni lehet úgy is, sőt lehet rá kritikát is mondani, azért néha kell egy picit, de kifejezetten durván biztos nem hangzott el sosem. ami a haverokat illeti, van egy baráti társaságom akiket nagyon szeretek, és mivel kevés időnk van egymásra fontosnak tartom hogy úgy is legyünk együtt hogy hogy közben a barátaimmal is lehetek, és ez nagyon fontos nekem mert jóideje önhibámon kívül belül nem tudom, de elhanyagolom őket. Egyébként pedig inkább mondom a barátok előtt telefonba hogy cica, mint az előbb említettek, csak mérges lettem mert pár hete mindíg azt kaptam a fejemhez hogy ha fáradt voltam és nem volt kedvem semmihez hogy ... és én akadtam ki :)

2009. júl. 17. 19:39
 16/19 A kérdező kommentje:

Egyébként abban igazatok van, hogy túl sokat vállalok magamra. Ez több mint valószínű hogy édesapám hagyatéka mert ő ugyan ekkora hülye, ezt már felimertem jó ideje csak nehéz elszakadni a gyökerektől.. :( semmi-féle használható viselkedés kultúrát nem kaptam otthonról ami használható lenne az életben, és nehéz sajátot kialakítani. De rajta vagyok az ügyön :):P ezért is pörögtem fel mostanában és próbálom spontán kiélvezni az életet, mert a tervezgetések nem mennek annyira, mindig közbe jön vmi. Hát most úgy tűnik a spontán dolgok sem akarnak össze jönni. Ez van. Az biztos hogy túléli a kapcsolatunk ezt a kis zötykölődést, és biztos vagyok benne h jobban mennek majd a dolgok :)

Sziasztok

2009. júl. 17. 19:51
 17/19 anonim ***** válasza:
És nem fogja zavarni a barátnőd hogy elolvastad mit írt ide, és te is beírtál ide, gyakorlatilag a tudta nélkül?
2009. júl. 17. 22:07
 18/19 A kérdező kommentje:

Hát mikor megláttam, hogy hol van megnyitva az oldal, majdnem szívrohamot kaptam és azzal a lendülettel kimentem a szobámból... Arra gondoltam milyen ciki..., meg h minek hagytam megnyitva...nem tudtam h jönni fog és elfeledkeztem róla... na mindegy:D először azon izéltem h mit fogh szólni.., azt hittem ideges lesz:D utána meg azon voltam h nem érdekel, minek olvasgatja a cuccaimat.. de aztán enm volt semmi végülis.

amúgy úgy jött át mintha mi sem történt volna tegnap..

2009. júl. 17. 23:03
 19/19 A kérdező kommentje:
ja és h írta kommentben az előbb, hogy én is izéltem h fáradt... igen csak aza különbség, hogy én asszem most mondtam ezt először, ő meg három hónbapig folyamatosan fáradt volt, még akkor is ha 12 órát aludt.
2009. júl. 17. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!