Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes még szerintetek? A negatív kommentektől kíméljetek, ha kérhetem!
A lány, akivel szeretjük egymás több, mint 3 hete elutazott. Elég sokat voltunk együtt, mielőtt elment. Szerelmes volt akkor, éreztem. Mikor nem voltunk együtt éppen, akkor is napi 12-14 órát beszélgettünk telefonon, és interneten (MSN, Facebook).
Miután elment elkezdtünk nagyon sokat vitatkozni, ami annak tudható be, hogy nagyon hiányzunk egymásnak. 1 hete, az aktuális vita után azt mondta, hogy nem én vagyok már a legfontosabb számára, mert a testvére, és a barátai jobban hiányoznak. Azt még hozzátenném, hogy velük szinte nem is beszélget, velem meg egész nap. Így hogy hiányozhatnék neki annyira?
Aztán pár napja megint mondta, hogy nagyon szerelmes belém. 2 napja megint azt állítja, hogy nem...pedig én úgy érzem, hogy még mindig az. Azt mondta, hogy neki teher a szerelem, és nem akar az lenni.
Most éjszaka elment egy hajóútra, ahol részegen csókolózott egy másik sráccal. Utána írt egy üzenetet, hogy szeret...
Mi tévő legyek? Mit mondjak neki? Próbáljam most egy időre leszarni, várjam meg, amíg hazajön? Úgysem tudja a szemembe mondani, hogy már nem érez semmit, mert tudom, hogy igen. Valaki valami okos tanácsot írhatna. Köszönöm előre is. Ha van kérdésetek szívesen válaszolok:)
Ha még ezek után is lihegsz utána, a legjobb útra lépsz ahhoz, hogy "papucsférj" legyen belőled. Hagyd a fenébe az internetet, keress egy normális csajt.
Ez a lány pedig, akivel azt hiszed, szeretitek egymást majd megtalál, ha tényleg szeret. Egyetértek az előttem szólóval, kb úgy sz@rj bele a lelkébe, ahogy ő tette a tiédbe!
Tipikusan az a nő, aki elvárja, hogy fényesre nyalják a seggét, miközben semmibe veszi a Te értékeidet, elvárásaidat és egy picit sem tisztel.
Igen, tudom, hogy mondani mindent lehet, de ő érezteti is...legalábbis amíg otthon volt. Így interneten keresztül nem nagyon jöhetnek át az érzelmek, főleg nem a sok vita mellett.
Egyébként még nagyon fiatal, csak most lesz 14...és már 21 vagyok. Szerintem maga sem tudja, hogy mit szeretne. Sokat csalódott már, mind a szerelemben, mind más dolgokban...ezért is mondta, hogy nem akar szerelmes lenni. Meg fél attól, hogy ha szeret engem, akkor ezzel tönkretesz...nem értem a gondolkodását. Mikor megkérdeztem tőle, hogy miért csinálja ezt, azt mondta, hogy higyjem el, egy idő után megköszönöm majd. Mondtam neki, hogy 100-ból 99 embert már elüldözött volna maga mellől ezzel a viselkedéssel, de ne próbálkozzon, engem nem fog...azt mondta, hogy nem fogom sokáig bírni...
Amúgy egy luxushajón smárolt valami kínaival...soha többé nem látja majd, valószínű nem azért volt, hogy jonnat találjon...és abban sem vagyok teljesen biztos, hogy egyéltalán megtörtént..azt szeretné, hogy haragudjak rá. Ezt szóvá is tette...azt monta, hogy legalább haragudjak rá, mert egyedül nem lesz képes ezt megcsinálni. Mármint hogy a szemembe mondja, hogy már nem szeret úgy...és hogy anélkül, hogy haragudjak rá nem fogja tudni...lehet csak provokál. Jézusom mennyi a lehet :D tanácstalan vagyok teljesen.
1. Leírtam, hogy nem járunk...bár tökmindegy, mert úgy viselkedünk.
2. Valamivel érettebb, mint a korabeli lányok
3. 1 hónap múlva 15 lesz
és nem az apaszerepre gyúrok...csak tudod a szerelemben nem nagyon számít :)
Ja, elképzelem, 14 évesen milyen rengeteg szerelmi csalódása lehetett... Ken Barbie-t választotta helyette? :D
Komolytalan, éretlen lány még, ami nem baj, hiszen még gyerek, majd megkomolyodik később. Neked inkább egy korban hozzád illő, érett, felnőtt nő kellene, nem egy kislány után kéne caplatnod.
Nem irigyellek,sőt, őszintén sajnállak. A kis csitri teljesen odavan, h így odavagy érte. Nem tudtam, h még csak 14 éves. És ez a dráma tagozat, h majd egyszer megköszönöd neki... ne mááááár! Olyan kis buta vagy, de nem lehet rád neheztelni, mert nem látsz a rózsaszín ködtől.
Egy darabig még bírod majd a szeszélyeit,aztán egyszer besokalsz és jön majd egy értelmes, korodbeli lány. Aztán csaj nevetsz rajta és magadon is, h miképpen lehettél ekkora marha.
Kívánom, h mihamarabb találd meg az igazit, mert egy értelmes srác vagy tele érzelmekkel, aki nem érdemli meg, h játszanak vele, mint macska az egérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!